Κάποιοι καταστρέφουν και όλοι μας πληρώνουμε!

Για δεύτερη φορά, μέσα σε δεκαπέντε μέρες, ανώριμοι άνθρωποι κατέστρεψαν τα όργανα της παιδικής χαράς στο Αλώνι της Βάρης, που έχει ανακατασκευαστεί πρόσφατα και τη χαίρονται τα μικρά παιδιά και οι γονείς που βρίσκονται καθημερινά εκεί.

Οι ζημιές έχουν προκληθεί, σύμφωνα με μαρτυρίες (όπως μας ενημερώνει ο Δήμος 3Β), από βανδαλισμούς που προξένησαν ομάδες νεαρών, που κάνουν κακή χρήση των οργάνων τα οποία έχουν σχεδιαστεί για παιδιά έως 14 ετών ενώ οι ίδιοι είναι αρκετά μεγαλύτεροι.

Ο Δήμος καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής να διαφυλάξουν τη Δημοτική Περιουσία και να κάνουν σωστή χρήση των παιδικών χαρών.

aloni 3Επίσης παρακαλούνται όσοι παρατηρούν συμπεριφορές που προκαλούν ζημιά στις εγκαταστάσεις, να το καταγγείλουν στο Δήμο στο τηλέφωνο 15888 ή να καλέσουν απευθείας το 100, καθώς η πρόκληση ζημιών σε δημόσια περιουσία διώκεται ποινικά.

Σε ότι αφορά τη ζημιά που προκλήθηκε, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα την αποκαταστήσει εντός της επόμενης εβδομάδας.

σ.σ. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι κάθε φθορά σε δημόσιο, κοινόχρηστο χώρο επιβαρύνει εμάς τους ίδιους. Από την τσέπη του πολίτη πληρώνονται μέσω της φορολογίας. Και τα χρήματα που θα έπρεπε να διατεθούν κάπου αλλού πάνε στην επισκευή της ηθελημένης καταστροφής είτε για πλάκα είτε για χαβαλέ είτε από κακοήθεια.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 539 επισκέπτες και κανένα μέλος