Με ιδιωτική αστυνόμευση σε συνεργασία με το Δήμο

 

Υπογράφηκε 9.6.17 η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της εταιρείας Delta Force Security που αφορά τη φύλαξη του παραλιακού μετώπου του Δήμου. Η διάρκεια της σύμβασης είναι έξι μήνες, για να καλύψει τους θερινούς μήνες και ισχύει από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσουν δύο περιπολικά της εταιρείας να κάνουν περιπολίες σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου του Δήμου και στις ελεύθερες παραλίες.

Οπως μας ενημερώνει με δ.τ. ο Δήμος, η σύμβαση προβλέπει την συνεχή παρουσία δύο περιπολικών, σε τρεις οχτάωρες βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Οι φύλακες θα συνεργάζονται με όλες τις κρατικές αρχές, (Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, Δημοτική Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ) στις περιπτώσεις που διαπιστώνουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Για το συντονισμό της δράσης, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος συγκάλεσε σύσκεψη (7.6.17) μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, της διεύθυνσης των ομάδων ΔΙΑΣ, των τοπικών αστυνομικών τμημάτων, της Δημοτική Αστυνομίας, του Δήμου και της εταιρείας φύλαξης όπου συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας και ο συντονισμός των μεταξύ τους ενεργειών.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την πεποίθηση ότι η συμβολή της ιδιωτικής εταιρείας η οποία θα συνεπικουρεί τις αρμόδιες αρχές θα συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή, ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1239 επισκέπτες και κανένα μέλος