Tριαξονικά θα μεταφέρουν όλη τη νύχτα μπάζα και υλικά

 

Το όγδο θέμα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου των 3Β, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, αφορούσε την Εξέταση του υπ. αρ. πρωτ. 21142/1.6.2017 αιτήματος της εταιρείας “ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε.”, ο οποίος προβλέπεται ότι θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2018. Εχουν ζητήσει λοιπόν από το Δήμο εξαίρεσή τους από την παύση εργασιών που ισχύει στη δημοτική κοινότητα Βουλιαγμένης, τους καλοκαιρινούς μήνες. Να συνεχίζει τις εργασίες της όλο το καλοκαίρι και τις νυχτερινές ώρες προκειμένου να προλάβει τους χρόνους...

Σημειώνουμε ότι το θέμα πέρασε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής η οποία έδωσε το πράσινο φως στον Αστέρα καθώς και από το Τοπικό Συμβούλιο Βουλιαγμένης το οποίο επίσης έδωσε το πράσινο φως.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας Ματόπουλος, Δόγκας, Πασακυριάκος, Κοντονής, διαφώνησαν κάθετα με μια τέτοια απόφαση που θα αφήσει άγρυπνη Ιούλιο και Αύγουστο τη Βουλιαγμένη, αφού τα τριαξονικά θα μεταφέρουν όλη τη νύχτα μπάζα και υλικά.

Αλλά και σύμβουλοι της πλειοψηφίας Σωτηρόπουλος και Γεωργουλόπουλος τόλμησαν να εκφράσουν διαφωνία, αλλά αργότερα το ψήφισαν.

Ο Δήμαρχος στα επιχειρήματα των συμβούλων ότι η ενόχληση των κατοίκων θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη και δεν πρέπει να δοθεί τέτοια άδεια, απάντησε ότι τα οχήματα που κινούνται όταν εργάζεται ο Αστέρας είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα κινούνται για τις οικοδομικές εργασίες!! Τα Ι.Χ. και τα πούλμαν που κινούνται καθημερινά είναι πολύ περισσότερα.

 

Ο επικεφαλής της “Δημοτικής Βούλησης” Δημοσθένης Δόγκας κατέθεσε μια σειρά ενστάσεων.

«Βασική μας σκέψη δεν πρέπει να είναι οι επιχειρηματίες αλλά οι κάτοικοι και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που κινούνται στην περιοχή», τόνισε προβάλλοντας τις αντιρρήσεις του ο επικεφαλής της ΡΙ.ΚΙ.Π, Θ. Ματόπουλος.

Ο Κώστας Πασακυριάκος επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι στο έργο ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης διαμαρτυρήθηκαν γιατί τους χρωστάνε δύο μήνες και πλέον και θα πρέπει να τα βλέπουμε και αυτά. Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε καταγγελία.

Τέλος το θέμα υπερψηφίστηκε από τους συμβούλους της πλειοψηφίας.

σ.σ. η Βουλιαγμένη Ιούλιο - Αύγουστο θα ...κολυμπάει τη νύχτα για να αποφεύγει την τρέλλα της μεταφοράς μπάζων και υλικών του Αστέρα και θα κοιμάται την ημέρα...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 241 guests και κανένα μέλος