ένας αγώνας ακριβείας και δεξιοτεχνίας

 

Την Κυριακή 23 Απριλίου διεξήχθη για δεύτερη φορά στο Πανόραμα της Βούλας το Rally Sprint Regularity Βούλας «Κρεμασμένος Λαγός». O Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποφάσισε να επαναλάβει φέτος το εγχείρημα, όχι όμως στη μορφή αγώνα ταχύτητας αλλά ως αγώνα ακρίβειας και δεξιοτεχνίας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την οδική ασφάλεια.

Έτσι την Κυριακή 23 Απριλίου, συγκεντρώθηκαν στην αφετηρία της διαδρομής 105 ετοιμοπόλεμα, καλοδιατηρημένα ιστορικά αυτοκίνητα και δόθηκε η εκκίνηση. Παρόλο που ο τρόπος χρονομέτρησης δυσκόλεψε αρκετά τα πληρώματα, αυτά το διασκέδασαν με την ψυχή τους και προσέφεραν μοναδικό θέαμα στους θεατές που είχαν στηθεί στις θρυλικές φουρκέτες του δάσους του Κρεμασμένου Λαγού.

Σε σχέση με την περυσινή διοργάνωση, φέτος η ημερομηνία του αγώνα μετατέθηκε αμέσως μετά το Πάσχα, αλλά και ο χώρος στάθμευσης των συμμετεχόντων μεταφέρθηκε από την πλατεία Άλσους στην οδό Ζακύνθου, επιλογή που διευκόλυνε ώστε να αποφευχθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση αγωνιζομένων, περιοίκων και περαστικών οδηγών.

Για την ιστορία στο podium του «Κρεμασμένου Λαγού 2017» ανέβηκαν οι:

  1. Ριζόπουλος Δημήτρης - Παπανδρέου Αλέξανδρος με Toyota Starlet
  2. Κατσαούνης Γιάννης - Μανσόλας Μαθιός με VW Golf GTi
  3. Τρίκαρδος Δημήτρης - Χατζής Χρήστος με Porsche 944

Ο ΣΙΣΑ ευχαρίστησε τον Δήμο για την υποστήριξή του, τη Δημοτική και την Ελληνική Αστυνομία για την πολύτιμη συνδρομή τους στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, την Γραμματεία για την έγκυρη και ταχεία έκδοση των αποτελεσμάτων και όλους τους κριτές, χρονομέτρες και τα στελέχη της οργάνωσης για τη βοήθεια τους.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, εκτός από τη συνδρομή στη διοργάνωσης του αγώνα, εκπροσωπήθηκε άτυπα καθώς συμμετείχε ομάδα με οδηγό τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Ζυγούρη και συνοδηγό του Αντιδήμαρχο, Φιλάρετο Χατχηστεφάνου.

2o rali kremasmenos lagos 2

2o rali kremasmenos lagos 4

2o rali kremasmenos lagos 1

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 912 επισκέπτες και κανένα μέλος