Στη δημοτική συνεδρίαση της 20/3/17, ο δήμαρχος των 3Β, Γρ. Κωνσταντέλλος ενημέρωσε το σώμα για την εξέλιξη στη νήσο Υδρούσα.

Ο Δήμος έχει καταθέσει (8/2016) μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σχετικά με τις περιβόητες αδειοδοτήσεις της επένδυσης της νήσου Υδρούσας.

Αυτή η μηνυτήρια αναφορά κατέληξε με ένα πολύ βαρυ κατηγορητήριο προς τους μηνυομένους: «οι κάτωθι κύριοι: ο κ. Ηλίας Λιακόπουλος ο οποίος είναι ο πρώην Γεν. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο κ. Αλαμανής και η κα Αλαμανή φερόμενοι ως ιδιοκτήτες της νήσου, ο κ. Κ. Σελήμης και κ. Νεκτ. Νικολόπουλος που είναι οι μισθωτές στις 6 Απριλίου δικάζονται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο με ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο για παράβαση καθήκοντος και για υπέρβαση εξουσιοδότησης», διάβασε ο δήμαρχος, ο οποίος θεωρεί ότι έχει θωρακιστεί η υπόθεση με έκθεση του Περιβαλλοντικού Ινστιτούτου Περιβάλλοντος για τις χρήσεις γης που επιτρέπονται πάνω στο νησάκι.

Ελπίζει -ο δήμαρχος- ότι το δικαστήριο αυτό θα είναι η αρχή για να λύσουν τον κόμπο αυτόν, ο οποίος πίσω από την πλάτη του Δήμου επί μία δεκαετία έβγαζε αδειοδοτήσεις, εγκρίσεις και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 320 guests και κανένα μέλος