Εκθέτες και οι Δήμοι στο Metropolitan Expo

Στην FOOD EXPO 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στις 18-20 Μαρτίου 2017 θα συμμετάσχουν 1.200 εταιρείες -από τις πιο σημαντικές του κλάδου Τροφίμων και Ποτών- εκ των οποίων οι 156 είναι ξένοι. Ενδιαφέρον έδειξαν και Δήμοι, όπου θα συμμετέχουν με τοπικά προϊόντα σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας Έκθεσης:

Σάββατο 18/3: 10:00 π.μ. – 7:30 μ.μ.

Κυριακή 19/3: 10:00 π.μ. – 7:30 μ.μ.

Δευτέρα 20/3: 10:00 π.μ. – 7:00 μ.μ.

Στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού των Δήμων και με το πλεονέκτημα της μεσογείτικης γης, οι Δήμοι των Μεσογείων συμμετέχουν στην έκθεση σε συνεργασία με τις τοπικές παραγωγικές επιχειρήσεις.

Τα προϊόντα που προβάλουν κυρίως είναι προϊόντα οίνου, μελιού, φυστικιού και σύκου.

Στην πρόσκληση του Δήμου Κρωπίας μέσω των τοπικών συλλογικών παραγωγικών φορέων ανταποκρίθηκαν 10 επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα και δυνατότητα, με προϊόντα, κρασί, παρθένο ελαιόλαδο, μέλι και φιστίκι.  

Η θέση του Δημοτικού εκθεσιακού χώρου είναι (δις γωνιακό και στην είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης στις αφίξεις).

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, θα έχει για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρουσία με δικό του Περίπτερο.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Δημοτική Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης, προσκαλούν παραγωγούς, επιχειρηματίες και κάθε ενδιαφερόμενο, να επισκεφθούν το Περίπτερο του Δήμου, στην Αίθουσα (Hall) 4, Περίπτερο (Stand) C03, που αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ενημέρωσης και προβολής, για τα εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα του τόπου.

Με δικό του περίπτερο θα συμμετάσχει και ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις, τον χώρο των 42 τμ που βρίσκεται στο hall 4 (αρ. περιπτέρου C34/D 48).

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 955 επισκέπτες και κανένα μέλος