Κυριαρχεί το γυναικείο φύλο

 

Τους νέους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους του Δήμου Αλίμου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (13.3.2017), υπογραμμίζοντας ότι στις τέσσερις από τις πέντε Αντιδημαρχίες τοποθετούνται γυναίκες.

Ειδικότερα, αναλαμβάνουν:

- Αντιδήμαρχος Κοινωνικών και Νομικών Υπηρεσιών, η Αναστασία Σιμητροπούλου.

- Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού, ο Στέφανος Διαμαντής.

- Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, η Μαρία Αραπάκη.

- Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, η Δώρα Σύρμα.

- Αντιδήμαρχος ΚΕΠ και λειτουργίας της πόλης, η Μαίρη Ανανιάδου-Παγουρτζή.

Επίσης, ορίζονται Εντεταλμένοι Σύμβουλοι οι:

- Χριστίνα Βράνη, με αντικείμενο την εφαρμογή καλών πρακτικών και τη συνεργασία με τις Αντιδημάρχους κες. Σιμητροπούλου και Σύρμα στους τομείς ευθύνης τους,

- Σάκης Δήμου, με αντικείμενο τη μέριμνα για την κατάσταση των δημοτικών υποδομών και την αναβάθμισή τους και

- Χρυσόστομος Αγγελόπουλος, με αντικείμενο τη Δημοτική Αστυνομία και την προστασία του πολίτη.

Επίσης, Πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου αναλαμβάνει ο Αρτέμης Καραμολέγκος και Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών ο Γιάννης Μαριόλης.

Στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Πρόεδρος αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη και στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης η Δώρα Σύρμα.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους απερχόμενους Αντιδημάρχους και Προέδρους και ευχαριστώντας τους δημόσια, τόνισε: «έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρήγαγαν ουσιαστικό έργο και συνέβαλαν καίρια στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Όλα αυτά μέσα σε συνθήκες δύσκολες, σε περιβάλλον σκληρής δημοσιονομικής κρίσης και νοσηρής γραφειοκρατίας.

Οι συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους άψογα και τα κατάφεραν με πολύ κόπο και προσωπική εργασία, εθελοντική, άμισθη σε πολλές περιπτώσεις και χωρίς ουσιαστική διοικητική υποστήριξη. Με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουν όλοι, απερχόμενοι και νέοι, να προσφέρουν από κάθε θέση ευθύνης. Εύχομαι, τέλος, καλή θητεία στους συναδέλφους που αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα. Να είναι «σιδεροκέφαλοι», να έχουν αντοχές, να εργαστούν πολύ και να φέρουν αποτέλεσμα για την κοινωνία, που το έχει ανάγκη».

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 310 guests και κανένα μέλος