O αναγνώστης και ενεργός πολίτης από τη Βάρη, Νίκος Καραπάνος, διαβλέποντας τον κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα, στην στάση των λεωφορείων επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο Μετρό Ελληνικού, απηύθυνε αναφορά προς τον αρμόδιο Δήμο Ελληνικού (χωρικά του ύδατα), ενημερώνοντάς όπως γράφει στην αναφορά ότι: «Στο Ελληνικό εκεί που τερματίζει το Μετρο, υπάρχει μία στάση λεωφορείων και σε καθημερινή βάση, περιμένουν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία 150 - 200 άτομα, χωρίς να υπάρχει κάποιο προστατευτικό κιγκλίδωμα βαρέως τύπου προστασίας των επιβατών από οδηγούς που τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες.

Μήπως πριν θρηνήσουμε θύματα, ο Δήμος πρέπει να κατασκευάσει κάτι αντίστοιχο που είχε γίνει στο τέρμα των Λεωφορείων Αγίου Δημητρίου;»

Την αναφορά απέστειλε προς το Δήμο Ελληνικού/ διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας και Γραφείο Δημάρχου στις 19 Ιουνίου 2015.

Μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμμία απάντηση!

Στην αγωνία του απέστειλε παρόμοια αναφορά στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης απευθυνόμενη προς το Δήμαρχο Γρ. Κωνσταντέλλο, όπου μαζί με άλλα δύο αιτήματα, κατέθετε και αυτό της στάσης του μετρό.

Σημείωνε στην αναφορά του:

α) να τοποθετήσει ο Δήμος πινακίδες σήμανσης στις οδούς του Διλόφου Βάρης

β) να επικοινωνήσει ο Δήμος με το Δασονομείο Αγίας Παρασκευής για την απαγόρευση βοσκής στο καμμένο βουνό του Διλόφου και

γ) Να έρθει ο Δήμος 3Β σε επαφή με το Δήμο Ελληνικού για την κατασκευή στηθαίου ασφαλείας στις στάσεις που τερματίζει το μετρό προς Γλυφάδα.

Την αναφορά προς το δήμο 3Β απέστειλε στις 22.3.2016.

Προς τιμήν του δημάρχου 3Β και των υπηρεσιών του, απέστειλαν απάντηση προς τον Ν. Καραπάνο στις 23/4/16, όπου τον ενημερώνουν για τα δύο πρώτα αιτήματα ότι:

α) θα τοποθετηθούν 35 πινακίδες ονομασίας οδών στο Δίλοφο.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα (τον ενημερώνουν) κοινοποιήθηκαν προς τους αρμόδιους αποδέκτες. Και πράγματι τα απέστειλαν αφενός προς το Δασαρχείο Πεντέλης, την Περιφέρεια Αττικής και προς το Δήμο Ελληνικού.

Κοντεύουν τέσσερις μήνες, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει κανείς!!!

Να γιατί δεν περπατάει αυτός ο τόπος. Οταν ένας ενεργός πολίτης ευαισθητοποιείται και αγωνιά μη συμβεί το κακό, οι αρμόδιες υπηρεσίες απαξιώνουν και να απαντήσουν!!!

Εμείς με τη σειρά μας το “κοινωνούμε” προς όλους εσάς, μήπως και συγκινηθεί κάποιος αρμόδιος και ενεργήσει...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 123 guests και κανένα μέλος