με την πιστοποίηση «International School Award»

 

Την πιστοποίηση «International School Award 2016-2019» απέσπασε το 1ο Γυμνάσιο Βούλας. Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που χορηγείται από το Βρετανικό Συμβούλιο και η οποία αναγνωρίζει και πιστοποιεί την ενσωμάτωση διεθνών στοιχείων στο πρόγραμμα σπουδών του σχολείου.

Η τελετή απονομής του τίτλου έγινε την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου και την παρακολούθησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, στελέχη της Εκπαίδευσης και εκπρόσωποι του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της τελετής παρουσιάστηκαν οι δράσεις διεθνών συνεργασιών του σχολείου καθώς και δράσεις με διεθνή προσανατολισμό. Στόχος όλων αυτών των δράσεων ήταν οι μαθητές του σχολείου να καταστούν «πολίτες του κόσμου».

Η απονομή του τίτλου έγινε από την Μαρία Νομικού, Partnerships and Programmes Manager Education and Society και την Ιωάννα Κληρίδου, International School Award Ambassador του Βρετανικού Συμβουλίου. Η Μ. Νομικού τόνισε ότι το 1ο Γυμνάσιο Βούλας είναι ένα από τα πέντε σχολεία της Ελλάδας, δημόσια και ιδιωτικά, που φέτος κατέκτησε τον τίτλο και μάλιστα την «Πλήρη Πιστοποίηση». Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια του σχολείου Μαρία Κασκαντάμη, η οποία συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για τις δράσεις τους. Παράλληλα ευχαρίστησε τους γονείς για τη συνεργασία τους και τον Δήμο για την αμέριστη συμπαράστασή του. Συντονίστρια του Προγράμματος για το 1ο Γυμνάσιο Βούλας ήταν η Αγγελική Μεθοδίου, καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 127 guests και κανένα μέλος