Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Πολίτης

 

Αλλαγή προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κρωπίας πραγματοποιήθηκε με απόφαση της πλειοψηφίας που επικυρώθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορωπίου. Η Ελένη Αδάμ, δημοτική σύμβουλος, γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπαιδευτικός μετά από 5 χρόνια στο «τιμόνι» της σχολικής επιτροπής παρέδωσε τη θέση της στον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ Κορωπίου Παναγιώτη Πολίτη, πολιτικό μηχανικό. Η Ελένη Αδάμ συναντήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 με τον Παναγιώτη Πολίτη και τον ενημέρωσε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την σχολική επιτροπή, τονίζοντας ότι θα παραμείνει κοντά στην επιτροπή και στον νέο πρόεδρο για να συνδράμει. Ο Π. Πολίτης ευχαρίστησε την Ελ. Αδάμ για την πλήρη ενημέρωση που του παρείχε για την ορθή άσκηση των αρμοδιοτήτων του.

Η σχολική επιτροπή έχει υπό την αρμοδιότητά της 15 σχολικές μονάδες, 7 Δημοτικά Σχολεία και 8 Νηπιαγωγεία.

Στις 3 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κρωπίας για το σχολικό έτος 16-2017 υπό την πρόεδρό της, δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας Δήμητρα Μιχαιρίνα. Στην συνεδρίαση μετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι και διευθυντές των σχολείων.

Τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν η σύσταση σε σώμα της Σχολικής Επιτροπής, ο ορισμός οικονομικού διαχειριστή, η συγκρότηση επιτροπών ελέγχου των κυλικείων, η λήψη απόφασης για την έναρξη των συμβάσεων των καθαριστριών των σχολικών μονάδων για το νέο σχολικό έτος, η διακήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για εκμίσθωση κυλικείου στο νέο σχολικό συγκρότημα Κιτσίου Κορωπίου.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΔ. ΚΡΩΠΙΑΣ»

1.       Παναγιώτης Πολίτης, Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Πρόεδρος

2.       Γεωργία Θεοχάρη- Μπούτση – Δημοτική   Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Αντιπρόεδρος με αναπληρώτρια της, τη Δημοτική Σύμβουλο, Δήμητρα Μιχαιρίνα.

3.       Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας   - Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας

με αναπληρώτρια του τη Δημοτική Σύμβουλο Στέλλα Αθανασίου.

4.       Σωτήριος Λαμπρινός - Δημότης με αναπληρωτή του, τον Δημήτριο Παριανό-Δημότη

5.       Βάγια Γκιάτα - Δημότης Κορωπίου με αναπληρώτρια της την Δημοτικό σύμβουλο εκ της μειοψηφίας και επικεφαλής της, Αθηνά Κιούση.

6.       Ανδρέας Μενουδέας -Δ/ντής 1ου   Δ. Σ. Κορωπίου με αναπληρώτή του τον Αλέξιο Παπαδόπουλο   Υπο/ντή του 1ου Δ.Σ. Κορωπίου.

7.       Ευάγγελος Νομικός Δ/ντής 2ου Δ.Σ. Κορωπίου με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Μαυρομάτη - Υποδιευθυντή 2ου Δ.Σ. Κορωπίου.

8.       Παρασκευή Διαμαντίδου – Δ/ντρια 3ου Δ.Σ. Κορωπίου   με αναπληρώτή της τον Βασίλειο Αθανασίου – Υποδιευθυντή του   3ου Δ.Σ. Κορωπίου

9.       Χρήστος Σκαρλής – Δ/ντής Δ.Σ. Κίτσι με αναπληρώτριά του την Παναγιώτα Αγγελίδου – Δ/ντρια 5ου   Δ.Σ. Κορωπίου.

10.       Κων/νος Παπαιωάννου - Δ/ντής 4ου Δ.Σ. Κορωπίου με αναπληρώτριά του   την Σπυριδούλα Σιαμάνη – Υποδιευθύντρια 4ου Δ.Σ. Κορωπίου

11.       Κων/νος Ελευθεριάδης - Δ/ντής του Δ.Σ. Αγ. Μαρίνας με αναπληρώτριά του την Τζουμάνη Χρύσα–Υποδιευθύντρια Δ.Σ. Αγ. Μαρίνας

12.       Γεώργιο Λαφαζάνη – Εκ/πος Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δ.Σ. με αναπληρώτή του τον Ιωάννη Πάσχο - Εκ/πο Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δ.Σ.

13.       Ειρήνη Ντούνη - Εκ/πος Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δ.Σ. με αναπληρώτρία

της την Σοφία Γκίκα - Εκ/πος Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δ.Σ.

14.       Φ. Χατζηγεωργίου - Εκ/πος Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δ.Σ. με αναπληρώτριά   την Ελένη Πανά- Εκ/πο Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δ.Σ.

15.       Σοφία Γκούμα - Εκ/πος Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δ.Σ. με αναπληρώτρια της την Αικατερίνη Χριστοδούλου - Εκ/πος Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δ.Σ.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 69 guests και κανένα μέλος