Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον ο νέος αγωγός ύδρευσης της Γαλάζιας Ακτής, έπειτα από την ολοκλήρωση της σύνδεσής του με το δίκτυο, από το Δήμο Σαρωνικού. Με τον τρόπο αυτό, διευθετείται οριστικά ένα πρόβλημα που απασχολούσε για χρόνια τους κατοίκους της περιοχής.

Ο νέος αγωγός, που είχε κατασκευαστεί το 2009 με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, δεν είχε συνδεθεί με το δίκτυο, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται ο παλαιός αγωγός και να δημιουργούνται συχνά προβλήματα, λόγω βλαβών και διαρροών νερού.

Ο Δήμος Σαρωνικού υλοποίησε με ίδιους πόρους το έργο της ολοκλήρωσης των συνδέσεων, ώστε ο νέος αγωγός να λειτουργήσει κανονικά.

«Θέτουμε σε λειτουργία μια σημαντική υποδομή, που μέχρι τώρα παρέμενε ουσιαστικά αναξιοποίητη. Κάνουμε ένα σημαντικό βήμα αναβάθμισης για την περιοχή της Γαλάζιας Ακτής, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων, αλλά και στη φθορά του οδικού δικτύου της περιοχής» ανέφερε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης.

Επίσης πραγματοποιήθηκε επίστρωση της οδού Γαλάζιας Ακτής, στα σημεία όπου το οδόστρωμα είχε φθαρεί και δημιουργούσε κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα. Το έργο, κόστους 200.000 ευρώ, δημοπρατήθηκε και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, με πόρους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΚΑ).

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 342 guests και κανένα μέλος