Ο Δήμος Κορωπίου, λόγω της λειτουυργίας του νέου σχολικού συγκροτήματος στο Κίτσι, αποφάσισε τις ανακατάξεις των ορίων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (3ο Γυμνάσιο Κιτσίου και 2ο Λύκειο Κιτσίου), που θα ισχύσουν με το νέο σχολικό έτος 2016-2017

Η πρόοδος των εργασιών κατασκευής του νέου υπερσύχρονου σχολικού συγκροτήματος στο Κίτσι Δήμου Κρωπίας (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, 3ο Γυμνάσιο, 2ο Λύκειο) έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που το καθιστά έτοιμο για λειτουργία στο σχολικό έτος, 2016-2017.

Αυτή τη σημαντική εξέλιξη οδήγησε σε συνεδριάσεις τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας(Δ.Ε.Π), τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2016 με αντικείμενο την επίλυση των εκκρεμοτήτων λειτουργίας του και την ανάγκη αναθεώρησης των χωροταξικών ορίων των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Κρωπίας.

Ύστερα από εξαντλητική διαλογική συζήτηση και εξέταση όλων των σεναρίων χωροταξικής ανακατανομής προκρίθηκε το καταλληλότερο σχέδιο και συμφωνήθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη, της Δ.Ε.Π και του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Μαΐου 2016 (αρ. απόφασης 133/2016).

Συγκεκριμένα η νέα χωροταξική ανακατανομή έχει ως εξής:

1. Οι μαθητές που κατοικούν στους οικισμούς Αγ. Μαρίνας & Αγ. Δημητρίου (από διασταύρωση Λεωφ. Βάρης & Λεωφ. Αγ. Μαρίνας και προς την παραλία) εγγράφονται στο 3ο Γυμνάσιο Κιτσίου Κορωπίου.

2. Οι μαθητές που κατοικούν στον οικισμό Καρελλά εγγράφονται στο 2ο Γυμνάσιο Κορωπίου.

3. Οι μαθητές που κατοικούν στους οικισμούς Κιτσίου & Σκάρπιζας εγγράφονται στο 3ο Γυμνάσιο Κιτσίου Κορωπίου.

4. Οι μαθητές που κατοικούν στη δυτική πλευρά της Λεωφ. Βασ. Κων/νου έως και την οδό Περικλέους εγγράφονται στο 1ο Γυμνάσιο Κορωπίου.

5. Οι μαθητές που κατοικούν στην ανατολική πλευρά της Λεωφόρου Βασ. Κων/νου και από την οδό Περικλέους και βορείως αυτής εγγράφονται στο 2ο Γυμνάσιο Κορωπίου.

6. Οι μαθητές που κατοικούν στη συμβολή των οδών Δ. Παπανικολάου, Κύπρου, Ν. Ντούνη, Αθ. Αγγελή, και ανατολικά της Λεωφ. Βασ.Κων/νου εγγράφονται στο 1ο Γυμνάσιο Κορωπίου.

7. Οι απόφοιτοι του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου εγγράφονται στο 1ο Λύκειο Κορωπίου καθώς επίσης και όλοι όσοι κατοικούν στην δυτική πλευρά της Κεντρικής Λεωφόρου Βασ.Κων/νου και έως την οδό Περικλέους.

8. Οι απόφοιτοι του 2ου Γυμνασίου Κορωπίου εγγράφονται στο 3ο Λύκειο Κορωπίου καθώς επίσης και όλοι όσοι κατοικούν στην ανατολική πλευρά της κεντρικής Λεωφ. Βασ. Κων/νου και από την οδό Περικλέους.

9. Οι απόφοιτοι του 3ου Γυμνασίου Κιτσίου Κορωπίου εγγράφονται στο 2ο Λύκειο Κιτσίου Κορωπίου.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 556 επισκέπτες και κανένα μέλος