Ο Δήμος Μαρκοπούλου, ανακοινώνει, ότι μετά την προ μηνός συνάντησης, κλιμακίου του Δήμου (Δημάρχου & Προέδρου του Δ.Σ.), με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρου του ΚΤΕΛ, αποφασίστηκαν από κοινού, τα εξής:

  • 50%, Γενική Έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια, για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ισχύει για όλες τις ώρες και ημέρες του χρόνου και σε όλες τις διαδρομές που πραγματοποιεί το ΚΤΕΛ: (ακόμα και για Θεσσαλονίκη)! Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης της έκπτωσης.

  • Πιλοτική θεσμοθέτηση Συγκοινωνίας, με Έκπτωση για όλους τους πολίτες, εντός του Δήμου μας, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Το δρομολόγιο, θα ξεκινάει στις 9:30 το πρωί από το Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη, με τελικό προορισμό την Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, κάνοντας ενδιάμεσα δύο (2) στάσεις, στο ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη και στον Αγ. Σπυρίδωνα.

Στη 1:00 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιείται η αντίστοιχη επιστροφή, από την Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Η ειδική τιμή του εισιτηρίου, θα είναι η μισή από την προβλεπόμενη και υπάρχουσα σήμερα, δηλαδή 0.9 Ευρώ.

Στόχος των προαναφερθέντων δρομολογίων, είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, προκειμένου να εκπληρώνουν ευχερέστερα και με σχετική χρονική άνεση τις υποχρεώσεις τους, σε Δημόσιες υπηρεσίες, Τράπεζες, Καταστήματα, κλπ.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης και αυτών των δρομολογίων.

  • Τέλος, πραγματοποίηση όλων των δρομολογίων που συνδέουν το Πόρτο Ράφτη με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στο Κορωπί, χωρίς μετεπιβίβαση στο Μαρκόπουλο, για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας ή καθυστέρησης!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 223 guests και κανένα μέλος