Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, σε κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας.
 
Ο Δ. Ζαμάνης μετά τον Αγιασμό, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντική η δημιουργία του χώρου αυτού, που έλειπε από τη Δημοτική Ενότητα Διονύσου και θα δίνει τη δυνατότητα επαφής, συντροφιάς και διασκέδασης στους ηλικιωμένους, που τόσο τη χρειάζονται. Από την πρώτη στιγμή η πρωτοβουλία μας αυτή, για μία νέα κοινωνική υποδομή, αγκαλιάστηκε και έτυχε πλατιάς αποδοχής από όλους τους κατοίκους. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πραγματικό στέκι, σημείο αναφοράς και ζωντάνιας για τους δημότες Τρίτης Ηλικίας, της περιοχής».
 
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΚΑΠΗ Πέτρος Ζωίδης ήδη έχουν εγγραφεί περισσότερα από 250 μέλη. Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, στην οποία η χορωδία των μελών του ΚΑΠΗ τραγούδησε τα κάλαντα ενώ ακολούθησε πρόγραμμα με ζωντανή μουσική.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 850 guests και κανένα μέλος