Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Απολλώνιες Ακτές έκαναν αυθαίρετες κατασκευές στην Α΄Πλαζ Βούλας. Είναι όμως η πρώτη φορά που το κράτος (η ΕΤΑΔ) προσφεύγει κατά του κράτους (Δήμου 3Β) υπερασπιζόμενο τον ιδιώτη επιχειρηματία που αυθαιρετεί εις βάρος του κράτους!!!

Σημειωτέον δε ότι είναι πρόσφατα αυθαίρετα, που δεν είναι δυνατόν να υπαχθούν στο Ν.4178/13 περί τακτοποίησης αυθαιρέτων.

Είναι κι αυτό μέσα στη νέα πολιτική του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ;; Ολα για το κεφάλαιο!!!

Μας θυμίζει κάποιον άλλο επιχειρηματία εγγύς στην Α’ πλαζ, προν πολλών πολλών ετών, που όταν πήγαν οι Αστυνομικοί να ελέγξουν, δέχθηκαν δριμύτατη παρατήρηση άνωθεν: “δεν θα του λέτε ούτε καλημέρα γιατί τον ενοχλείτε απ’ τη δουλειά του!”.

Η “Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου” Α.Ε. περιλαμβάνει τρεις Εταιρίες που συγχωνεύτηκαν το 2011: την ”Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα” Α.Ε., την “Ολυμπιακά Ακίνητα” Α.Ε. και την ΚΕΔ Α.Ε. Αποτελεί στην ουσία μια γιγάντια εταιρία κρατικού real estate.

σ.σ. Πάρτε κόσμε, η Ελλάδα πωλείται!

Διευθύνων σύμβουλος στην ΕΤΑΔ είναι ο Γιώργος Τερζάκης απόστρατος μηχανικός του Στρατού.

Επιζητεί τη συναίνεση του Πολίτη, γράφει στην ιστοσελίδα της η ΕΤΑΔ, «που πρώτα τον αντιμετωπίζουμε ως ιδιοκτήτη της δημόσιας ακίνητης περιουσίας και σε δεύτερο επίπεδο ως πελάτη /αντισυμβαλλόμενο και, σε κάθε περίπτωση, ως υποκείμενο Δικαίου»!!!

 

a plaz taverna

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 109 guests και κανένα μέλος