Περιπολίες και συνεργασία των πολιτών


Ο Δήμος Σαρωνικού προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον κίνδυνο εκδήλωσης φαινομένων πυρκαγιάς έχει εντείνει τα μέτρα πυρασφάλειας από την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, δυνατών ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών.

Η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιεί περιπολίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Όλα τα οχήματα του Δήμου Σαρωνικού είναι έτοιμα να παρέμβουν εφόσον χρειαστεί, προλαμβάνοντας την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε εκδηλώθηκαν εστίες φωτιάς σε πέντε σημεία και τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά, προλαμβάνοντας την εξάπλωσή τους και αποτρέποντας την επέκταση της φωτιάς σε σπίτια, περιουσίες και δασικές εκτάσεις.

Ο Δήμος Σαρωνικού συνιστά στους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το επίπεδο συναγερμού για την εκδήλωση φωτιάς είναι πολύ υψηλό, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Παρακαλούνται οι κάτοικοι και επισκέπτες να επικοινωνούν άμεσα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 199, σε περίπτωση που πέσει κάτι στην αντίληψή τους, επίσης μπορείτε να καλείτε στον αριθμό 6944542155 όλο το εικοσιτετράωρο (24ωρο), πυροσβεστικό όχημα Δήμου Σαρωνικού.

Ο Δήμος με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και το φυσικό περιβάλλον έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επέμβει εγκαίρως και να αντιμετωπίσει κάθε έκτακτο περιστατικό.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 201 guests και κανένα μέλος