Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, για το μείζον θέμα της άμεσης επαναλειτουργίας των Δημοτικών Ιατρείων του ΙΚΑ, με την επανατοποθέτηση όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων ιατρών.

Ο κ. Κουρουμπλής αποδέχθηκε το αίτημα του Δημάρχου Παλλήνης και διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα αποκατασταθεί η λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων του ΙΚΑ στο Δήμο Παλλήνης. Σε συνεννόηση με την κα.Χρυσάνθη Κισκήρα, Υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ Αττικής, δόθηκε λύση και τα Ιατρεία του ΙΚΑ Δ.Ε. Παλλήνης (οικισμός Γρηγορίου Λαμπράκη), πρόκειται να λειτουργήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης έθεσε επίσης και το θέμα του Κωδικού Συνταγογράφησης για τα Δημοτικά – Κοινωνικά Ιατρεία Δήμου Παλλήνης, θέμα το οποίο εκκρεμεί από το 2012. Ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε ότι θα βρεθεί λύση σε συνεννόηση και με τον ΕΟΠΠΥ. Να σημειωθεί ότι τα Δημοτικά – Κοινωνικά Ιατρεία λειτουργούν με τη συμβολή δεκάδων εθελοντών ιατρών, και εξυπηρετούν εκατοντάδες ασθενείς κάθε χρόνο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 211 guests και κανένα μέλος