Η κοινωνική πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Κρωπίας για τη συλλογή πλαστικών πωμάτων συσκευασιών ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015.

Οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή», Ουρανία Αθανασοπούλου και Μαρία Μαυρουδάκη παρέδωσαν ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτριο Κιούση και στο μέλος της Εθελοντικής Ομάδας του τομέα Δασοπροστασίας, Σπύρο Κοσμά.

Στην παράδοση-παραλαβή παρευρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας Θοδωρής Γρίβας, ο Ιωάννης Κατιμερτζόγλου, υπεύθυνος γραφείου τύπου Δήμου Κρωπίας και μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Κρωπίας και ο Δημήτριος Ντούνης, μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Κρωπίας, τομέα Δασοπροστασίας.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης ευχαρίστησε τους εθελοντές δασοπροστασίας του Δήμου που είχαν την ιδέα και πρωτοστάτησαν στην πρωτοβουλία αυτή, την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων.

Ευχαρίστησε όμως θερμά τους εκατοντάδες δημότες και πολίτες του Κορωπίου, από άλλους δήμους της Αττικής και της χώρας και ιδιαίτερα τα μέλη του ΚΑΠΗ ΝΠΔΔ Σφηττός Δήμου Κρωπίας, τον Ελληνογερμανικό Εκπαιδευτικό Σύλλογο (Αthner Schule -Βριλήσσια), εργαζομένους του Δήμου Κρωπίας, τους τοπικούς συλλόγους, τα Δημοτικά σχολεία Κορωπίου (1ο, 4ο ), που στήριξαν με πολλές τσάντες πλαστικών καπακίων την πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου.

Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία της ΕΟΔΚ ξεκίνησε το Καλοκαίρι του 2013 (1.06.2013) και ολοκληρώθηκε το 2014-2015.

Το αναπηρικό αμαξίδιο θα διατεθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας για την κάλυψη αναγκών αναπήρων δημοτών και κατοίκων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 94 guests και κανένα μέλος