Εγγραφο διαμαρτυρίας απέστειλε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος “Ευρυάλη Βούλας” για τη νέα χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς στη Βούλα, που επιβαρύνεται κατάφωρα η συνοικία Ευρυάλη (Κάτω Βούλα), αλλά η πρόεδρος έκρινε ότι δεν ήταν απαραίτητο να διαβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Σε διαμαρτυρία μέλους του Δ.Σ. της Ευρυάλης, η πρόεδρος απάντησε ότι «δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαβάζουμε όλα».

Καταλάβαμε κυρία Πρόεδρε. Θυμίζει ακριβώς αυτό που είπε πριν από λίγο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παν. Σωτηρόπουλος, ότι βρώμισε η Βουλιαγμένη γιατί «υπήρχε η αντίληψη ότι εμείς είμαστε Βουλιώτες ή Βαριώτες». Επιλεκτικότητα και διάκριση λοιπόν.


Ναι είχε βρωμίσει η Βουλιαγμένη

Ο Αντιδήμαρχος επεσήμανε ότι κατάργησε τη διάκριση και έχουν χωρίσει το Δήμο σε δύο κομμάτια α) Βούλα και β) Βάρη - Βουλιαγμένη και κυκλοφορούν πλέον καθημερινά, όσον αφορά την καθαριότητα, απαντώντας σε παρατήρηση του Διον. Κοντονή ότι η Βουλιαγμένη έχει βρωμίσει. «Τέτοια κατάσταση δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Δεν την έχω δει ποτέ έτσι από το 1960!!!»

Παρατηρήσεις για τα έργα στην πλατεία της Βούλας κατέθεσε οι δημοτικοί σύμβουλοι Κιούκης, Δόγκας, Κοντονής, γιατί γίνονται μέσα στην καλοκαιρινή σχεδόν περίοδο και δεν μπορούν να κάτσουν οι κάτοικοι για έναν καφέ και βέβαια δεν δουλεύουν τα μαγαζιά. Και γιατί δεν γνωρίζουν οι σύμβουλοι τί έργα γίνονται, αφού δεν συζητήθηκε η ανάπλαση στο Δ.Σ.

Οι εργασίες απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα τραβάνε σε μάκρος, γιατί όπως είχε πει ο δήμαρχος να κρατούσαν περίπου δύο εβδομάδες, αλλά ο Αντιδήμαρχος Δημοσθ. Βαμβασάκης απάντησε ότι μόλις τελειώσουν από την κάτω πλευρά θα πάνε απέναντι από το δρόμο!
 


Aναμόρφωση του ΟΑΠΠΑ

Ο Δ. Δαβάκης κατέθεσε την ένστασή του για έκτακτη συζήτηση σε αναμόρφωση του ΟΑΠΠΑ σημειώνοντας ότι «είθιστε οι αναμορφώσεις να μην έρχονται ως έκτακτα. Δεν υπάρχει εισηγητικό και το θεωρώ απαράδεκτο».

Μέσα στην αναμόρφωση ήταν κονδύλι 8000 ευρώ για επιμόρφωση του προσωπικού του ΟΑΠΠΑ, ενώ όπως κατέθεσε και ο Δ. Δαβάκης «είναι θεσμοθετημένο η επιμόρφωση να γίνεται δωρεάν» και ο Δημοσθ. Δόγκας υπάρχει τρόπος να γίνει η επιμόρφωση δωρεάν.

Πολλά θέματα αφορούσαν πρόχειρους διαγωνισμούς για προμήθειες αναγκαίες για τη λειτουργία του Δήμου. Συντήρηση φρεατίων, προμήθεια σκαρών φρεατίων που τα κλέβουν διάφοροι, υλικά αυτόματου ποτίσματος, φυτών κλπ.

Τα φυτά και τα εποχιακά άνθη που φυτεύονται στα δημοτικά παρτέρια, εξήγησε ο δήμαρχος, ότι προέρχονται από δημοτικό φυτώριο που δημιούργησαν και έτσι τα κοστολόγια είναι πάρα πολύ χαμηλά σε σχέση με αυτά που προμηθευόταν ο Δήμος τα προηγούμενα χρόνια.



Αννα Μπουζιάνη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 170 guests και κανένα μέλος