Την ανησυχία του για την διακοπή των εργασιών του ΚΕΛ Κορωπίου Παιανίας από την ανάδοχους εταιρείες, εξέφρασε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πάρης Ευαγγελίου, στο Συμβούλιο της 21 Μαίου 2015, στη σχετική παρέμβασή του προς το Περιφερειακό Συμβούλιο.
 
evageliouΠιο συγκεκριμένα, ο Π. Ευαγγελίου τόνισε, πως η εταιρεία Νέμεσις έχει ήδη προχωρήσει σε διακοπή των εργασιών για το εσωτερικό δίκτυο της Παιανίας, ενώ το ίδιο φημολογείται ότι, πρόκειται να κάνει και η ανάδοχος εταιρεία, που έχει αναλάβει το έργο της αποχέτευσης για το Κορωπί, αφού παρά την έως τώρα εκπλήρωση των υποχρεώσεών της, δεν καταβάλλονται σε αυτήν οφειλόμενες αμοιβές της ποσού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει καταθέσει όλα τα απαιτούμενα για την είσπραξη δικαιολογητικά, τα οποία ελέγχθηκαν από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και στη συνέχεια από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, ενώ έχει εγκριθεί η πληρωμή και από την Γ.Γ. του ΕΣΠΑ.
 
Όπως τόνισε ο Π. Ευαγγελίου η αναστολή εκτελέσεως αυτών των έργων είναι επικίνδυνη αλλά και επιζήμια όχι μόνο για τους κατοίκους που επί δεκαετίες αναμένουν την ολοκλήρωσή τους, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα μιας και τα χρήματα αυτά καλύπτονται από Ευρωπαϊκά Κονδύλια.
 
Κάλεσε τέλος την Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο να απαντήσουν άμεσα για το φλέγον αυτό ζήτημα με έργα που θα διασφαλίσουν την εξέλιξη των ΕΣΠΑ πριν να είναι πολύ αργά.
 
Για τον συνδυασμό 180ο
Πάρης Ευαγγελίου
Περιφερειακός Σύμβουλος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 272 guests και κανένα μέλος