Προσωρινές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα γίνονται στο Κόρμπι και συγκεκριμένα επί των οδών Δημητσάνας και Αθηνάς στο ρέμα, λόγω των έργων που κάνει εκεί η Νομαρχία...

  • Κυκλοφοριακή ρύθμιση στο τρίγωνο του «διαβόλου»....

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο Κόρμπι


Προσωρινές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα γίνονται στο Κόρμπι και συγκεκριμένα επί των οδών Δημητσάνας και Αθηνάς στο ρέμα, λόγω των έργων που κάνει εκεί η Νομαρχία.

Ο Δ. Κυπριώτης ενημέρωσε το σώμα ότι η κατασκευή «μπάζει» αφού δεν μιλάμε για γέφυρα αλλά για ένα οδόστρωμα, το οποίο έχει προβλήματα. «Θεωρώ ότι δεν είναι πλήρης η μελέτη και δεν μας προφυλάσσει από μια ενδεχόμενη ζημιά», επεσήμανε. Επισκέφθηκε το χώρο με το Δήμαρχο και το μηχανικό και είδαν τα προβλήματα που υπάρχουν, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος και θα παρέμβουν σχετικά.

 

Κυκλοφοριακή ρύθμιση στο τρίγωνο του «διαβόλου»


Κυκλοφοριακή ρύθμιση και τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων στην οδό Αττιδος αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ.

Εκεί όσοι έχουν περάσει από εκεί θα διαπιστώνουν ότι προκειμένου να φύγεις από την πόλη μέσω της Αρτέμιδος κάνεις ένα γύρω-γύρω όλοι κατεβαίνεις στην

Η Αρτέμιδος είναι μονόδρομος. Η μισή με κατεύθυνση προς Λ. Βάρης Κορωπίου και η άλλη μισή από Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου προς την Αρτέμιδος.

Θα θυμίσουμε εδώ στην πλειοψηφία του Δήμου ότι αυτό το κομμάτι της μονοδρόμησης έγινε επί δημαρχίας Δ. Αναστασίου και είχε αντιδράσει έντονα η παράταξη της «Βάρης Νέας Εποχής» και ελπίζουμε τώρα να το διορθώνει, γιατί το μόνο που επιτυγχάνει είναι να επιβαρύνει την περιοχή με κυκλοφοριακούς ρύπους και να γίνεται το αδιαχώρητο στο «τρίγωνο του διαβόλου» που οι μισοί περιμένουν το φανάρι από την Φαύνου και οι άλλοι μισοί από την Αρτέμιδος που έχουν παραβιάσει το απαγορευτικό.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 347 guests και κανένα μέλος