Αντίθετο το Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου στη δημιουργία Δημοτικών Επιχειρήσεων  με τη μορφή της Ανώνυμης Εταιρίας. Ετσι στην ανακοίνωση του Δήμου ότι προωθεί Δημοτικές επιχειρήσεις Α.Ε. συνεδρίασαν έκτακτα, κατήγγειλαν τη Δημοτική Αρχή, εξέδωσαν ψήφισμα και καλούν σε κινητοποίηση τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου με 4ωρη στάση εργασίας...

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ Α.Ε.;

όχι απαντούν στις δημοτικές επιχειρήσεις Α.Ε. οι υπάλληλοι του Δήμου


Αντίθετο το Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου στη δημιουργία Δημοτικών Επιχειρήσεων  με τη μορφή της Ανώνυμης Εταιρίας. Ετσι στην ανακοίνωση του Δήμου ότι προωθεί Δημοτικές επιχειρήσεις Α.Ε. συνεδρίασαν έκτακτα, κατήγγειλαν τη Δημοτική Αρχή, εξέδωσαν ψήφισμα και καλούν σε κινητοποίηση τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου με 4ωρη στάση εργασίας.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Υπαλλήλων Δήμου Αρτέμιδας, με αφορμή την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για δημιουργία δύο (2) νέων Δημοτικών Επιχειρήσεων με τη μορφή «Κοινωφελούς Επιχείρησης» και «Ανώνυμης Εταιρείας», σε έκτακτη συνεδρίασή του (22/10, αποφάσισε:

• Καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή που για ακόμη μια φορά απαξιώνει πλήρως το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων του Δήμου και την καλεί, έστω την ύστατη στιγμή, να μην προχωρήσει στη δημιουργία των δύο Δημοτικών Επιχειρήσεων και να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας με σκοπό την επανεξέταση των αρμοδιοτήτων, των όρων και κανονισμών λειτουργίας των παραπάνω επιχειρήσεων αλλά και των συμβάσεων πρόσληψης του προσωπικού τους. Το πρόσφατο παρελθόν είναι αδιάψευστός μάρτυρας της πορείας των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

• Καλεί τον Δήμαρχο Αρτέμιδος και τους Αντιδημάρχους να ασχοληθούν με τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα των υπηρεσιών και των εργαζομένων του Δήμου και όχι μόνο με την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης, δίνοντας άμεσα λύσεις.

• Προκηρύσσει προειδοποιητική 4ωρη Στάση Εργασίας την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008 για τους εργαζόμενους του Δήμου από ώρα 11:00 έως τέλος εργασίας για την πρωινή βάρδια και από τις 18:00 έως τις 22:00 για την απογευματινή βάρδια, για την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου και την αποτροπή κάθε προσπάθειας ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης τους, από όπου κι αν αυτή προέρχεται.

• Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, δεν είναι υποχρεωμένο μόνο να διεκδικεί τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά να προστατεύει και να διεκδικεί  την ενίσχυση, την αναβάθμιση, την σωστή οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου με μοναδικό στόχο καλύτερες παροχές προς τους Πολίτες.

Από το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Α.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 143 guests και κανένα μέλος