Ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων πραγματοποιεί και φέτος μαθήματα επιμόρφωσης ενηλίκων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Σαρωνικού.

Οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζονται και νέα τμήματα δημιουργούνται σε εβδομαδιαία βάση. Το ενδιαφέρον των κατοίκων είναι αυξημένο και ήδη έχουν ολοκληρωθεί έξι τμήματα, είναι σε εξέλιξη δώδεκα ενώ προγραμματίζονται διαρκώς νέα.  

Εκμάθηση ξένων γλωσσών όπως Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Αγγλικά τόσο σε βασικό επίπεδο όσο και πιο στοχευόμενα, όπως στον τομέα του τουρισμού, διαδίκτυο και βασικές δεξιότητες στην επεξεργασία κειμένου, στα υπολογιστικά φύλλα, αγωγή υγείας και πρώτες βοήθειες αλλά και νέα γνωστικά πεδία όπως διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων, οικιακή παραγωγή οίνου αλλά και διδασκαλία ποντιακής γλώσσας διδάσκονται οι εκπαιδευόμενοι.

Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν και μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας ή άλλης διάκρισης. Απαραίτητη είναι η όρεξη για μάθηση. Μέσω του ΚΔΒΜ Σαρωνικού δίνεται η ευκαιρία διαρκούς επιμόρφωσης, απόκτησης γνώσεων και προσόντων χρήσιμων και στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, τα μαθήματα αποτελούν δημιουργική διέξοδο και δίνουν τη δυνατότητα καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά και ανάπτυξης των δεξιοτήτων και ικανοτήτων των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2291041220 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 261 guests και κανένα μέλος