Συνωστισμός στα γραφεία της “Δημοτικής Βούλησης” του Δημοσθένη Δόγκα την περασμένη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου. Ο λόγος, το κόψιμο της βασιλόπιτας της παράταξης.

Πολύς ο κόσμος “επώνυμοι” και “ανώνυμοι”, έδιναν συγχαρητήρια στο Δημοσθένη Δόγκα και για τη νέα του επιτυχία της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” που σήμερα βρίσκονται στην κυβέρνηση.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευλόγησε ο δέσποτας τη βασιλόπιτα, ο επικεφαλής της “Δημοτικής Βούλησης” και δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένης Δόγκας έκανε μία αναφορά για τις ημέρες που βρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, σημειώνοντας ότι “χρησιμοποίησα αυτή τη θέση όχι για στείρα αντιπολίτευση, αλλά για να καταθέτω απόψεις και ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν, απόψεις και ιδέες που όλοι μαζί καταφέραμε να συγκεράσουμε σε ένα πρόγραμμα".

Αλλά συμμετείχε και στις πρόσφατες εθνικές εκλογές ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις της νέας εποχής.  

Διευκρίνισε ότι λόγω των κρίσιμων εθνικών εκλογών θεώρησε καθήκον του να συμμετέχει στους “Ανεξάρτητους Ελληνες”. Οτι η μάχη εκείνη τη στιγμή δινόταν στο κοινοβούλιο και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο".  

Κι ακόμη τόνισε: "διεκδίκησα την ψήφο σας για να κάνω το καλύτερο για την πατρίδα", συμπληρώνοντας πως "ως άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πιστεύω ότι με την ανεξαρτησία μπορούμε να κερδίσουμε το μέγιστο".

Συνοψίζοντας την αντίληψή του για την κεντρική και την τοπική πολιτική παρέμβαση, ο Δημοσθένης Δόγκας τόνισε ότι "η Βουλή, το βουλευτήριο είναι το μέρος που οι εκπρόσωποι του λαού εκφράζουν το λαό. Δεν είναι το μέρος όπου πιάνει κανείς μια καρέκλα αλλά αφήνει το μικρόφωνο".

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης επιπλέον υπογράμμισε ότι "το πρόγραμμα της παράταξης δεν είναι μόνο τοπικό, αλλά εθνικό. Τέτοια κομμάτια του είναι η πρότασή μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων".  

Απηύθυνε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους τον προτίμησαν στις πρόσφατες εκλογές και δήλωσε ότι θα κάνει πάντα το καλύτερο. Ως προς το αποτέλεσμα της κάλπης και την πρόσφατη ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης δήλωσε: "Η νέα κατάσταση στη χώρα μας είναι θετική, το πρόσημο είναι εθνικά θετικό, πλέον σηκώσαμε κεφάλι και τους κοιτάξαμε στα μάτια". Και πρόσθεσε για την εν εξελίξει διαπραγμάτευση με τους δανειστές της χώρας: "Όσο συνεχίζουν να μας πιέζουν, αυτό σημαίνει ότι η συγκυβέρνηση κάνει καλή δουλειά".



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος