θα φιλοξενηθεί σε αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας


Εχει χυθεί πολύ μελάνι για το “πολύπαθο” 6ο Νηπιαγωγείο Βούλας, που βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια άστεγο και μεταφερόμενο.

Εχουν γίνει ουκ ολίγες συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου με το θέμα και με τους γονείς να περιμένουν να ακούσουν μία οριστική λύση στο πρόβλημα.

Παρ’ όλα αυτά δεν έχει καταστεί δυνατό μέχρι σήμερα. Ετσι στην ανατολή του νέου έτους, έδωσαν μία προσωρινή λύση, μετά από απόφαση (29 Σεπτεμβρίου ‘14) του προηγούμενου δημοτικού Συμβουλίου, αλλά με πρόταση του νυν δημάρχου Γρ. Κωνσταντέλλου.

Το Νηπιαγωγείο λοιπόν θα φιλοξενηθεί σε αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας αφού πρώτα γίνουν οι εργασίες που προβλέπονται προκειμένου να μπορεί να στεγαστεί εκεί χωρίς προβλήματα. Θα πρέπει να γίνουν τουαλέτες, να διαχωριστεί ο προαύλιος χώρος για να μην κινδυνεύουν τα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου.

Ο Δήμαρχος ωστόσο δήλωσε ότι έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2015, ολοκληρωμένη μελέτη για την κατασκευή του 6ου Νηπιαγωγείου και η πρόβλεψη είναι το σχολείο να βρει μόνιμη στέγη εντός της επόμενης διετίας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 144 guests και κανένα μέλος