Απολύτως αρνητική η Περιφέρεια Αττικής



Ο Αντιπεριφερειάρχης Bόρειας Αττικής Καραμέρος, συναντήθηκε 3/12, με κατοίκους και φορείς της Κηφισιάς και όμορων περιοχών στη γέφυρα Βαρυμπόμπης και δήλωσε κατηγορηματικά την αντίθεση της Περιφερειακής διοίκησης στην κατασκευή σταθμών διοδίων σε Κηφισιά και Άγιο Στέφανο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους κατοίκους ότι το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ) μαζί με τους αναδόχους του έργου σχεδιάζουν να κλείσουν τη γέφυρα Βαρυμπόμπης με παράλληλη δημιουργία, δύο δακτυλιδιών (round abouts) και σταθμών διοδίων στην άνοδο και στην κάθοδο της Εθνικής Οδού. Το ίδιο προβλέπεται και στον Άγιο Στέφανο ενώ η τρίτη μελέτη που εξετάζει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής αφορά την κατασκευή υπέργειας διάβασης 110 μέτρων στον κόμβο Καλυφτάκη που θα συνδέει τη Νέα Κηφισιά με το καθοδικό ρεύμα της Εθνικής Οδού.

Η σύμβαση παραχώρησης όμως προβλέπει κλειστό αυτοκινητόδρομο μέχρι τη Μεταμόρφωση και λειτουργία πλευρικών διοδίων σε Κηφισιά και Άγιο Στέφανο.

ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του σε οποιοδήποτε σχέδιο ανοίγει το δρόμο επιβολής διοδίων μέσω της κατασκευής νέων σταθμών.

Το θέμα θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο στα μέσα Δεκεμβρίου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 213 guests και κανένα μέλος