Γράφουν συγκεκριμένα:

Επισημάνθηκε οτι η συνέχιση της προκλητικής στάσης του κ. Ψινάκη στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που εξακολουθεί να εκτοξεύει κατά δημοτικών συμβούλων, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης απαίτησε την εφαρμογή του κανονισμού να σταθεί στο ύψος του σαν Πρόεδρος και του επισήμανε ότι η παράταξή τους δεν είναι διατεθειμένη να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση.

laiki-syspeirosi-logoΕπεσήμανε επίσης ότι η αστυνομική παρουσία, σε κάθε συνεδρίαση, με δυνάμεις των ΑΤ της περιοχής, με 10-15 άνδρες και με 3-4 περιπολικά είναι πρόκληση για τους κατοίκους. Όταν η περιοχή δεν αστυνομεύεται για το κοινό έγκλημα και τη διακίνηση των ναρκωτικών, είναι απαράδεκτο να υπάρχει τέτοια δύναμη στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Θεωρούμε ότι τα συλλογικά όργανα μπορούν να περιφρουρούν τις συνεδριάσεις τους από μόνα τους.

Έκανε ξεκάθαρο ότι θεωρεί πως η συμπεριφορά του κ. Δημάρχου δεν έχει να κάνει με την όποια δήθεν ιδιορρυθμία του χαρακτήρα του, όπως γίνεται προσπάθεια να αποδοθεί από την πρώτη στιγμή, αλλά έχει να κάνει με τον αποπροσανατολισμό που θέλει να πετύχει προκειμένου να προχωρήσει στα σχέδιά του με περισσότερη ευκολία.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα καλεί και τις άλλες παρατάξεις του Δ.Σ., αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να πάρουν θέση για τα παραπάνω.

Καλούμε τους κατοίκους του Δήμου του Μαραθώνα να προβληματιστούν, ιδιαίτερα αυτούς που ψήφισαν τους «Πολίτες» για τη συνέχιση του σόου και των προκλήσεων του κ. Δημάρχου σε κάθε του κίνηση.

Να αγωνιστούν για τα καθημερινά προβλήματα, κόντρα στις εντολές της ΕΕ, της κυβέρνησης κτλ., μέσα από τα σωματεία τους, τους συλλόγους, τη Λαϊκή Επιτροπή Μαραθώνα και να μην περιμένουν λύσεις από κανένα μάνατζερ, από κανέναν ευεργέτη και χορηγό, παρά μόνο από τον ίδιο τον εαυτό τους και τη δύναμή που έχει ο οργανωμένος λαός για την λύση των προβλημάτων του.
 
Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Μαραθώνα

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 758 guests και κανένα μέλος