syria-polemosΠρώτοι οι Σύριοι “βομβάρδισαν” τον Ομπάμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Times, χιλιάδες υποστηρικτές του Άσσαντ βομβάρδισαν το facebook του Ομπάμα απειλώντας τον με αντίποινα. Οι προειδοποιήσεις για επιθέσεις επί αμερικανικού εδάφους και εναντίον του Ισραήλ αφορούσαν το σύνολο των δημοσιεύσεων.
 
«Θα κάψουμε τις πόλεις των ΗΠΑ αν επιτεθούν στη Συρία, και το Ισραήλ θα το μετακινήσουμε από τον χάρτη». Αυτό το σχόλιο την τελευταία φορά που μετρήθηκε είχε επικοληθεί 356 φορές σε αγγλικά και αραβικά.
Αλλο κοινό σχόλιο που κοινοποιήθηκε στα αγγλικά ή στα αραβικά και μεταφράστηκε αυτόματα από το fb έλεγε:
«Προς τον αμερικανικό λαό: Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί η σημαία σας καίγεται σ΄όλον τον κόσμο από διαδηλωτές; Πάντοτε βέβαια κάνουμε τη διάκριση μεταξύ αμερικανικού καθεστώτος και αμερικανικού λαού ...αλλά αν ο αμερικανικός λαός παραμείνει σιωπηλός θα είναι εγκληματίας όπως η κυβέρνησή του. Ξυπνήστε αμερικάνοι και πάρτε το μέρος της ανθρωπότητας».
 
 
Αλλοίμονο αν η Ελλάδα εμπλακεί στον πόλεμο
 
Οι διαχειριστές οσφυοκάμπτες της εξουσίας συζητάνε την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο της Συρίας; Το σκέφτηκαν καλά; μάλλον έχουν πάψει από καιρό να σκέπτονται, απλώς υλοποιούν εντολές.
 
Ας ξυπνήσουμε και ας αντιδράσουμε πριν αρχίσουν να στέλνονται τα παιδιά μας στον πόλεμο. Σε έναν πόλεμο που όχι μόνο δεν θα μας ωφελήσει, αλλά θα προσθέσει πολλά δεινά σε αντίποινα και σε είσοδο στη χώρα μας, κατατρεγμένων Σύριων που θα αναζητούν μία γωνία ειρήνης για να ζήσουν. Και θα μας φταίνε οι Σύριοι που έρχονται και όχι αυτοί που τους βομβαρδίζουν στις εστίες τους...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 297 guests και κανένα μέλος