Από τον έκτακτο ανταποκριτή μας Ηλία Ηλιόπουλο, λάβαμε ανακοίνωση – καταγγελία της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, όπου μεταξύ άλλων – όλων ουσιοδών στοιχείων – αναφέρεται:...

ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ

ΤΟΥΣ «ΕΛΓΙΝ» ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ;


Από τον έκτακτο ανταποκριτή μας Ηλία Ηλιόπουλο, λάβαμε ανακοίνωση – καταγγελία της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, όπου μεταξύ άλλων – όλων ουσιοδών στοιχείων – αναφέρεται:

«[…]Μονοπωλιακή εκχώρηση του ονόματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με την ανώδυνη προσθήκη του «Βόρεια», επιχειρεί η τελευταία αμερικανική πρόταση Νίμιτς, αφού παραδίδει σε Διεθνή Χρήση από τους Σκοπιανούς το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

Η Κυβέρνηση που τυχόν θα το αποδεχθεί, θα διαπράξει εθνικό έγκλημα, διότι με την υπογραφή της θα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ τη χρήση του ονόματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από τους Σκοπιανούς!»

«[…] Και ενώ μέχρι τώρα η Ελλάδα μπορούσε να μπλοκάρει τη χρήση του ονόματος και να δηλώνει με το ΒΕΤΟ της ή την επίκληση της διεθνούς εκκρεμότητας του ζητήματος, ιδιοκτήτρια του ονόματος, στο μέλλον θα έχει απολέσει για πάντα το δικαίωμα αυτό, με αποτέλεσμα να μονοπωληθεί διεθνώς το ιστορικό ελληνικό όνομα από τα Σκόπια, για κάθε πολιτική, στρατιωτική, οικονομική και τουριστική χρήση!

«ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» θα λένε τα διαφημιστικά σποτ στο CNN και κάτω σε μια γωνία με φευγαλέα και μικροσκοπικά γράμματα θα γράφει (εάν γράφει) «Δημοκρατία της Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»…» (“Republic of N. MACEDONIA”).


ΕΤΣΙ, με το «Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:

«[…] ► Τα Σκόπια δεν θα πάψουν να διακηρύσσουν ως εθνική εορτή τους, το Ιλιντεν, για την απελευθέρωση της όλης Μακεδονίας και όχι μόνο της Βόρειας”!

► Τα Σκόπια δεν θα πάψουν στα σχολικά βιβλία να αποκαλούνται “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” και “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”!

► Τα Σκόπια δεν θα πάψουν να διδάσκουν την “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ”!

► Τα Σκόπια δεν θα πάψουν να θέτουν ζητήματα φαντασμάτων, δήθεν μειονοτητων και αποζημιώσεων των “ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ” της “Αλύτρωτης Νότιας Μακεδονίας”...

► Τα Σκόπια δεν θα αλλάξουν την ονομασία “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ”!

► Τα Σκόπια δεν θα αλλάξουν την ονομασία “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ”!

► Τα Σκόπια δεν θα αλλάξουν την ονομασία “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ”!

► Τα Σκόπια δεν θα αλλάξουν καν τη Συνταγματική ονομασία τους, που θα παραμείνει “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”!!! (Διπλή ονομασία)”

“[...] ► Τα Σκόπια θα γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ, με δικαίωμα ΒΕΤΟ! Ο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ της Β. Μακεδονίας” θα κάνει κοινά γυμνάσια με τον Ελληνικό...”

“[...] Η αποδοχή των παραπάνω αποτελούν εθνική αυτοκτονία. Η υπογραφή τους, Εθνικό Έγκλημα! Δεν θα εγκληματήσουμε! Ούτε φυσικά θα αυτοκτονήσουμε!

 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ                     sfragida-pamakedonikis.jpg

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία

9  Οκτωβρίου 2008 μ.Χ.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 239 guests και κανένα μέλος