Την πρώτη θέση στο Κύπελλο Μίνι παίδων (γεννηθέντες το 1996) "Χατζηθεοδώρου" που διοργανώθηκε το τετραήμερο 11 με 14 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού, κατέκτησε η ομάδα του ΝΟΒ 1...

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Πρώτευσαν τα ...πρωτάκια!


Την πρώτη θέση στο Κύπελλο Μίνι παίδων (γεννηθέντες το 1996) "Χατζηθεοδώρου" που διοργανώθηκε το τετραήμερο 11 με 14 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού, κατέκτησε η ομάδα του ΝΟΒ 1.


Ο όμιλος συμμετείχε στο τουρνουά πόλο με δύο ομάδες (ΝΟΒ 1-1996 και ΝΟΒ 2-1997-98) ενώ εκτός της Βουλιαγμένης έλαβαν μέρος ο Νηρέας Γέρακα, ο Ολυμπιακός, το Παλαιό Φάληρο, ο Ηλυσιακός, ο Πανιώνιος και η ιταλική Σαβόνα οι νεαροί παίκτες της οποίας φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ και τρίτος ήρθε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.


Η ομάδα ΝΟΒ 1 που προπονεί ο Φίλιππος Σακέλης, αποτελείται από τους νεαρούς αθλητές: Σιδέρη Κωνσταντίνο, Κόλλια Κωνσταντίνο, Τούλη Αδάμ, Φούρλας Θάνο, Χαλιάσο Στέφανο, Μαυρωτά Λεωνίδα, Καλογεράκο Παντελή, Σαρίδη Παναγιώτη, Τόκα Βασίλη, Κουταλίδη Γιάννη, Γιούρλα Ιωάννη, Καπετανάκη Γρηγόρη, Πρωτοπαππά Χρύσανθο, Μασμανίδη  Ιορδάνη-Οδυσσέα, Παπαδημητρακόπουλο Ιάσων, και Καλογερόγιαννη Κωνσταντίνο.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 524 επισκέπτες και κανένα μέλος