Ποδηλάτες, δρομείς και κολυμβητές, ετοιμαστείτε!  Για 2η χρονιά, φέτος, οργανώνεται το Σχοίνιαθλον, ένα αθλητικό γεγονός που λαμβάνει μέρος στη παραλία του Σχοινιά στο Μαραθώνα...

Έρχεται το Σχοίνιαθλον!

 

Κυριακή 21/9

 

Ποδηλάτες, δρομείς και κολυμβητές, ετοιμαστείτε.

Για 2η χρονιά, φέτος, οργανώνεται το Σχοίνιαθλον, ένα αθλητικό γεγονός που λαμβάνει μέρος στη παραλία του Σχοινιά στο Μαραθώνα.

Οι αθλητές καλούνται να διαγωνισθούν σε 3 διαφορετικά αθλήματα: στο κολύμπι, στο τρέξιμο και στην ποδηλασία.

Φέτος ο αγώνας θα γίνει με τις Ολυμπιακές προδιαγραφές του Τριάθλου, γι’ αυτό και οι αποστάσεις που θα διανύσουν οι αθλητές είναι μεγαλύτερες από πέρσι. 1500μ. κολύμπι στα γαλανά νερά του Σχοινιά, 40χλμ. ποδήλατο στα βουνά της γύρω περιοχής και 10μ. τρέξιμο στο υπέροχο πευκοδάσος για τον τερματισμό, χρειάζεται να αντέξουν οι συμμετέχοντες που φέτος φτάνουν τους 150 αθλητές.

Οι φίλοι του Σχοίνιαθλου, μέσα απ’ αυτή την αθλητική διοργάνωση, ανακαλύπτουν την ομορφιά των αθλημάτων μέσα στη φύση γι’ αυτό και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη τοποθεσία που οι διοργανωτές επιλέγουν για τον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο site www.schiniathlon.gr που δυστυχώς όμως είναι γραμμένο στα Αγγλικά. Μια τόσο ωραία διοργάνωση που γίνεται στην Ελλάδα είναι κρίμα να χρειάζεται μετάφραση…

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 700 guests και κανένα μέλος