Το Σάββατο 24 Μαϊου πραγματοποίηθηκαν οι εξετάσεις των αθλητών και αθλητριών για την απόκτηση ζωνών του TAE KWON DO στα αθλητικά κέντρα Παλλήνης και Γέρακα αντίστοιχα.

Οι εξετάσεις στο 5ο Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης έγιναν παρουσία του Μάστερ Σιδέρη Γεωργίου (7 DAN WTF) και του εκπαιδευτή Κουτσούπη Γεωργίου (6 DAN WTF) καθώς και πλήθους γονέων και φίλων. Συνολικά πήραν μέρος 100 παιδιά για την απόκτηση της αντίστοιχης ζώνης και πιστοποιητικού από την Ελληνική Ομοσπονδία TAE KWON DO. Αξίζει να σημειωθεί ότι έξι αθλούμενοι απέκτησαν μαύρη ζώνη και 1 DAN από την Παγκόσμια Ομοσπονδία

TKD.

Σε ανάλογο κλίμα διεξήχθησαν και οι εξετάσεις στο 4ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα όπου 93 αθλητές με περισσή αυτοπεποίθηση έδειξαν την τεχνική τους κατάρτιση και τις αγωνιστικές τους ικανότητες, τόσο   μπροστά στους εξεταστές και το κοινό όσο και μπροστά στην καθηγήτρια τους Τασίκα Νίκη κατακτώντας τις προσδοκούμενες ζώνες.

Οι εκδηλώσεις της «Aθλητικής Άνοιξης» θα συνεχιστούν το Σάββατο 31 Μαΐου στις 09:00 στο 2ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα με τους διαδημοτικούς αγώνες Κολύμβησης.

tkd-pallini-2

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 guests και κανένα μέλος