3ος στην Ευρώπη ο Χρήστος Αερικός στους Νέους Άνδρες, στο Σύνθετο Τόξο

aerikos-chr
Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τοξοβολίας πραγματοποιήθηκε στη Σλοβενία με πολύ καλές εμφανίσεις και της εθνικής ομάδας, αλλά και στα ατομικά.

Ο Χρήστος Αερικός συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της τοξοβολίας, το οποίο ολοκληρώθηκε στην Σλοβενία (Λιουμπλιάνα).

Ο νεαρός πρωταθλητής μας κέρδισε στον μικρό τελικό τον Άγγλο Τζόναθαν Μπουλ με 144-135 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου, στο Σύνθετο Τόξο, στην κατηγορία των Νέων Ανδρών. Την απονομή στον Χρήστο Αερικό έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Πέτρος Συναδινός.

Αυτό ήταν το ιδανικό φινάλε για την Εθνική μας ομάδα Νέων της τοξοβολίας, η οποία ταξίδεψε στην Σλοβενία έχοντας την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Γυναικών Καλλιπάτειρα και της Κατερίνας Παναγοπούλου.


4η στην Ευρώπη η Εθνική των Νέων Ανδρών με μόλις 2 πόντους διαφορά

Πολύ καλή εμφάνιση και για την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών, που έχασε για δύο μόλις πόντους διαφορά το χάλκινο μετάλλιο, στο Ολυμπιακό Τόξο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τοξοβολίας Νέων της Σλοβενίας (Ljubljaerikos-1ana).

Η Ελληνική τριάδα, αποτελούμενη από τους Χρήστο Αερικό, Δημήτρη Λαμπράκη και Δημοσθένη Λύρα στάθηκε με αξιώσεις απέναντι στην Ρωσία, αλλά έχασε τελικά με 224-222 και έμεινε εκτός βάθρου, στην 4η θέση.
ethniki neon andron toxovolia

5η η Εθνική των Νεανίδων στο Ολυμπιακό Τόξο,

Ακόμα μία διεθνή επιτυχία για την ελληνική τοξοβολία. Η Εθνική ομάδα των Νεανίδων, αποτελούμενη από τις Αργυρώ Ανδρούτσου, Πολυξένη Μπαρούνη και Φοίβη Συναδινού, μετά από εντυπωσιακό αγώνα μπαράζ, κατέλαβε την 5η θέση στο ομαδικό, του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Ολυμπιακού τόξου, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Omadiko neanidwn ol






Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 166 guests και κανένα μέλος