Ο  Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σ. Μεθενίτης συγχαίρει τις Νεανίδες του ΑΟΜ για την επιτυχία τους


 
Μετά από δυο συνεχόμενους χαμένους τελικούς με Ηρακλή Κηφισιάς (2012) και Παναθηναϊκό (2013) οι νεανίδες του Μαρκόπουλου κατέκτησαν για πρώτη φορά το Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ Νεανίδων, όπου επικράτησαν στον τελικό με 3-0 σετ του Ηρακλή Κηφισιάς στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάντζας.
 
Στη τελετή απονομής του κυπέλλου η αρχηγός του Μαρκόπουλου Revoil Σταύρια Πολύδωρου σήκωσε το κύπελλο στον ουρανό της Κάντζας και αποθεώθηκε. Τέλος, μετά την ψηφοφορία 4 προπονητών που βρέθηκαν στο φάιναλ-4 Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ αναδείχθηκαν οι παίκτριες που: ΜVP του Final-4 ψηφίστηκε Νάσια Λιάγκη (Μαρκόπουλο), καλύτερη λίμπερο η Εμμανουέλλα Οικονομοπούλου (Ηρακλής Κηφισιάς), καλύτερη επιθετικός η διεθνής με την εθνική ομάδα Αλεξάνδρα Ψωμά (Μαρκόπουλο) και καλύτερη πασαδόρος η Ευανθία Λάβδα (Ηρακλής Κηφισιάς).
 
 
 
 
Με την παρακάτω επιστολή του, ο Δήμαρχος συχγαίρει τις αθλήτριες.
 
 
«Ο Δήμος Μαρκοπούλου, συγχαίρει θερμά την ομάδα των νεανίδων του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, η οποία κατέκτησε για πρώτη φορά το Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑ Νεανίδων για τη σεζόν 2013-2014, μετά την επικράτησή της στον τελικό με 3-0 σετ του Ηρακλή Κηφισιάς, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάντζας.
Τέτοιες μεγάλες νίκες και πρωτιές, αποδεικνύουν ότι η σκληρή και εντατική προσπάθεια, η επιμονή και η υπομονή, φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ανταμείβοντας και αναπτερώνοντας το ηθικό τόσο των αθλουμένων, όσο και των ανθρώπων που τους στηρίζουν.
Τα συγχαρητήρια αξίζουν βεβαίως εκτός από τις αθλήτριες και τους γονείς τους και ο προπονητής της ομάδας κος Γιάννης Ορφανός, καθώς επίσης και οι παράγοντες – συμπαραστάτες της ομάδας.
Ο Δήμος Μαρκοπούλου πρόκειται να βραβεύσει τις αθλήτριες που ξεχώρισαν και οδήγησαν την ομάδα στον τίτλο του Πρωταθλητή, στην πρώτη δημόσια εκδήλωση του Α.Ο.Μ.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,
Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.»

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 guests και κανένα μέλος