Ο πρώτος ιστορικά γυμναστικός σύλλογος της περιοχής, κινδυνεύει να χάσει το γήπεδό του.
 
Συγκίνηση, χαρά και περηφάνια είναι μερικά από τα συναισθήματα που πλημμύρισαν την αίθουσα ΙΩΝΙΑ την Παρασκευή 20/12 κατά την εκδήλωση βράβευσης αθλητών, προπονητών, παραγόντων αλλά και υποστηρικτών του Γυμναστικού Συλλόγου ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ.
aris-voulas-ping-pongΟ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ έχει μια ιστορία 62 χρόνων από την ίδρυσή του (1952) και ο πρόεδρός του, Σταύρος Πλακαντωνάκης, “άνοιξε” την βραδιά, φανερά συγκινημένος, αλλά και προβληματισμένος για την τύχη του γηπέδου του συλλόγου μετά τα τελευταία γεγονότα, που ο Δήμος δεν κατάφερε να του εξασφαλίσει την στέγη του. Αθλητές, Διοικητικό Συμβούλιο και γονείς, φάνηκαν αποφασισμένοι να δώσουν αγώνα για την διατήρηση του γηπέδου τους, προκειμένου ο σύλλογος και οι μικροί και μεγάλοι αθλητές του να συνεχίζουν να γράφουν ιστορία με πολλές και σημαντικές επιτυχίες.
Από την πλευρά του Δήμου, μίλησε ο Αντιδήμαρχος Δ. Μπελετσιώτης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο που απουσίαζε και δήλωσε ότι θα γίνουν (Σ.Σ. έστω και τελευταία στιγμή) όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο σύλλογος να μη χάσει το “σπίτι” του.
Θέληση για στήριξη έδειξαν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επίσης υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δαβάκης στις σύντομες ομιλίες τους. Στην εκδήλωση απένειμαν μερικά απ’ τα βραβεία οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μ. Σίνα (Αντιδήμαρχος), Παντ. Κασιδόκωστας, Ν. Κάραγιαν, Δ. Γεωργουλόπουλος (Αντιπρόεδρος).
Πρώτος στη βραδιά βραβεύθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, ο πρώην Δήμαρχος Αντώνης Φαμέλης για την μακρόχρονη προσφορά του στον Αρη.
Πρωταγωνιστές της βραδιάς βέβαια ήταν οι αθλητές του συλλόγου σε ποδόσφαιρο και famelis-PLAKANTONAKISπινγκ - πονγκ που με τις επιτυχίες τους “χτίζουν” με χρυσά το όνομα του “ΑΡΗ”.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ δεν ξέχασε να τιμήσει και κάποιους εκτός συλλόγου, που με τον τρόπο τους έχουν συμβάλει. Η “ΕΒΔΟΜΗ” βραβεύτηκε λοιπόν ως χορηγός, για την συνεχή προβολή και κάλυψη της δράσης του συλλόγου, επί 17 συναπτά έτη. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η αρχισυντάκτρια Ηλέκτρα Βενετσάνου. Μετάλλιο έλαβε και ο γεμάτος περηφάνια Αλέξανδρος Ασλάνης πρωταθλητής ping - pong στα Special Olympics. Κι επειδή ο σύλλογος όπως χαρακτηριστικά αναφέρανε, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς την πολυεπίπεδη βοήθεια του Μιχ. Ματσάγκα, τιμήθηκε με πλακέτα από τον ταμία Μάρκο Γαβαλάκη.
 
Τέλος, έκπληξη επεφύλαξαν για τον πρόεδρο Στ. Πλακαντωνάκη, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, που τον βράβευσε για την προσφορά του στον ΑΡΗ, το δεύτερό του σπίτι εδώ και πολλά χρόνια, όπως είπαν.
 
 
 
 
vravefsi-plakantonaki
aslanis-alexandros-makris-aggel-ilias
passas-panag-elektra

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 117 guests και κανένα μέλος