Η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α, σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, θρηνεί το χαμό του ιδρυτή της και επίτιμου προέδρου της, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΚΙΡΤΖΗ. Ο Στέφανος Βακιρτζής επί σειρά ετών αγωνίστηκε μαχητικά για την ίδρυση της και το 2000 το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Ως πρώτος πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α υπηρέτησε με πάθος το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και διακρίθηκε για το ήθος, την συνέπεια και την εργατικότητα του.
Την μεγάλη του εμπειρία ως μέλους του Διοικητικού Συμβούλου της Ε.Π.Σ.Αθηνών και ως προέδρου της Ποδοσφαιρικής ομάδας του ΨΥΧΙΚΟΥ μετέδωσε bakirtzhsστους νέους παράγοντες και δημιούργησε μια Ένωση ισχυρή και δυνατή, χαίροντας της εκτίμησης όλων των φίλων του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο.

Αναβάλλονται οι αγωνιστικές της Α’ κατηγορίας


Με βαθιά συγκίνηση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε όπως κυρήξει τριήμερο πένθος, αναβάλει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ένωσης (Ά Κατηγορία, φιλικοί αγώνες και προπονήσεις μικτών ομάδων), την 1η αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια. Τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 16/09/2013.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι υπάλληλοι της Ένωσης απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και σύσσωμοι θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία. Θα κατατεθεί στεφάνι και χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 400 guests και κανένα μέλος