Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού στην παραλία Αναβύσσου· περιοχή με ιδιαίτερη ιστορική σημασία για το τρίαθλο, αφού υπήρξε χώρος διεξαγωγής πολλών διεθνών και εθνικών αγώνων.

3athlo-aponomi1Το αθλητικό γεγονός με το οποίο εγκαινιάζεται ένας νέος αθλητικός θεσμός στην περιοχή διοργάνωσαν από κοινού οι Δημοτικές Κοινότητες Παλαιάς Φώκαιας και Αναβύσσου του Δήμου Σαρωνικού και τα περιοδικά “Triathlon World“ και “Cycling World”.

Στο πρόγραμμα των αγωνισμάτων, που περιελάμβανε κολυμβητικό, ποδηλατικό σκέλος και τρέξιμο, συμμετείχαν περί τους 70 αθλητές, άνδρες και γυναίκες.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης των αγωνισμάτων έγιναν απονομές μεταλλίων σε όσους σημείωσαν τις καλύτερες επιδόσεις, από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Μανώλη Τσαλικίδη, τον Αντιδήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Τζιβίλογλου, εκπρόσωπο της Τροχαίας Κερατέας, και την εκπρόσωπο των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Ν. Βλαχοπούλου.

Παράλληλα προσφέρθηκαν δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης και τιμήθηκαν όλοι οι αθλητές που τερμάτισαν μ3atlho-treksimo1ε απονομή μεταλλίου τερματισμού.

 

Eνίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η εκδήλωση πέρα από τον αθλητικό χαρακτήρα της είχε και κοινωνική διάσταση, αφού η διεξαγωγή της συνδέθηκε με την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαρωνικού, για το οποίο συγκεντρώθηκαν χρήματα και τρόφιμα.

 

Ο Αν. Δήμαρχος Μ. Τσαλικίδης, δήλωσε: «Με το αθλητικό αυτό γεγονός, το οποίο συνδυάζει αρμονικά τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά, εγκαινιάστηκε ένας νέος θεσμός που θα έχει και συνέχεια. Σχεδιάζουμε τη διοργάνωση του επόμενου, δεύτερου κατά σειρά αγώνα τριάθλου, πιθανόν τον ερχόμενο Μάιο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή της Τροχαίας Κερατέας, κύριο Π. Φλεβάρη, και τον Ανθυπαστυνόμο, κύριο Ν. Μπακάλη, τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους ναυαγοσώστες της ΠΑΣΧΝΑ, τον κ. Γ. Ψαρέλη, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Α. Κωνσταντέλο, τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν, χάρη στη συνδρομή των οποίων στάθηκε δυνατή η άρτια και ασφαλής διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Τριάθλου».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 490 guests και κανένα μέλος