nov-paides1Με το μέλλον του Ν.Ο.Β να σηκώνει ακόμη ένα πρωτάθλημα έκλεισε πανηγυρικά η αγωνιστική χρονιά της υδατοσφαίρισης στο Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης. Πρωταθλήτρια Ελλάδας και στους Μίνι Παίδες αναδείχθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Βουλιαγμένη κερδίζοντας στο κολυμβητήριο του Λαιμού το Παλαιό Φάληρο με 8-5 στον τελικό.

Το πέμπτο της πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν στο πόλο πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες η Βουλιαγμένη. Μετά τους Άνδρες, τις Γυναίκες, τους Νέους άνδρες και τις Νεάνιδες τα νεότερα παιδιά του Ν.Ο.Β κατάκτησαν και αυτό τον τίτλο αποδεικνύοντας ότι ο Όμιλος έχει και παρόν και μέλλον στην υδατοσφαίριση.

Στον μεγάλο τελικό νίκησαν το Π.Φάληρο 8-5 με τον νεαρό Δήμου να σημειώνει τα μισά τέρματα της ομάδας, αλλά και το σύνολο της ομάδας να αγωνίζεται υποδειγματικά κάτω απο τις οδηγίες του Μάριου Κάζδαγλη.

Ο Ν.Ο.Β ευχαριστεί θερμά τον χορηγό της ομάδας Waffle House για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά του όλη την χρονια.

Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: (1-1, 3-2, 2-0, 2-2)

nov-miniΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κάζδαγλης): Πιοβάν, Αλεξανδρίδης, Κουρούβανης 1, Σκουρλής 1, Μαυρωτάς 1, Δεπούντης, Ξανθόπουλος 1, Μπαμπανίκας, Αντωνιάδης, Καλογερόπουλος, Καπετανάκης, Δήμου 4, Τσαταλιός, Γρηγοράκης, Πασχάλης.?Π. ΦΑΛΗΡΟ (Παπαναστασίου): Χαϊδόπουλος Σ., Αθανασάκος 1, Γραμματικός, Κουρκόρ, Κατσαγούνος, Κόνδιτς, Παπαδόπουλος, Κουκιάς, Κλαψιανός, Παπανικολάου 2, Γωνιωτάκης 1, Δεστάνης, Φτωφιλιώνης 1. Μπακάλης, Χαϊδόπουλος Δ.

Την 3η θέση πήρε ο ΝΟ Χανίων που επιβλήθηκε με 7-6 του ΑΝΟ Γλυφάδας στον μικρό τελικό.

Στους αγώνες κατάταξης που είχαν γίνει το μεσημέρι: Για τις θέσεις 5η-6η: ΝΟ Ρεθύμνου - ΠΑΟΚ 6-3. Για τις θέσεις 7η-8η: Αθως Χαλκιδικής - ΝΟ Πατρών 12-8.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ: 1. ΝΟ Βουλιαγμένης, 2. Π. Φάληρο, 3. ΝΟ Χανίων, 4. ΑΝΟ Γλυφάδας, 5. ΝΟ Ρεθύμνου, 6. ΠΑΟΚ, 7. Αθως Χαλκιδικής, 8. ΝΟ Πατρών.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 216 guests και κανένα μέλος