Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία (οργανωτική και αγωνιστική) την Κυριακή 5 Ιουνίου στην παραλία της Βραυρώνας (διασταύρωση Χαμολιάς), ο αγώνας Τριάθλου (Κολύμβηση-Ποδηλασία-Τρέξιμο).

Κάτω από ένα ζεστό καλοκαιρινό καιρό, πλήθος κόσμου παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την προσπάθεια 160 αθλητών που αγωνίστηκαν στο Τρίαθλο (Κολύμβηση-Ποδηλασία-Τρέξιμο) που οργανώθηκε στην πόλη του Μαρκόπουλου. 
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 8.40 το πρωί στην παραλία της Χαμολιάς, με Κολύμβηση (1.5 χλμ)· στη συνέχεια οι αθλητές ανέβηκαν στα ποδήλατα (40 χλμ) σε μια μεγάλη κυκλική διαδρομή (Χαμολιά – Λ. Βραυρώνος – Βόρεια Περιφερειακή οδός Μαρκόπουλου – Παναγία Βαραμπά – Μετόχια/Πύργος Βραυρώνας – Κίκια – Χαμολιά ) και τρίτο άθλημα το  τρέξιμο (10χλμ) στον παραλιακό δρόμο της Χαμολιάς.
 Με τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομών, όπου οι διοργανωτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη σημαντική βοήθεια που είχαν από το Δήμο και στη διοργάνωση, αλλά και σε υλικό και έμψυχο δυναμικό (παραχώρηση χώρου, καθαρισμός παραλίας με εθελοντές, ναυαγοσώστες & διασώστες της επίλεκτης ομάδας Μαρκοπούλου, Δημοτική Αστυνομία, Θαλάσσια σκάφη, Χημικές τουαλέτες, Ηχητική κάλυψη).
Ο Δήμαρχος Σωτ. Μεθενίτης, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την επιλογή του Μαρκόπουλου ως τόπο διεξαγωγής του event για το 2011 και όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους. 
Μετά την τελετή των απονομών, ακολούθησε παιδικό event με δωρεάν συμμετοχή για τους μικρότερους  (ηλικίας 5-15 χρονών), και δόθηκε η ευκαιρία σε πάρα πολλά παιδιά να γνωρίσουν το Ολυμπιακό αυτό Αγώνισμα.
 Παρουσία των γονών τους, είχαν τη δυνατότητα να χαρούν και να διασκεδάσουν, καθώς κολύμπησαν και έτρεξαν χωρισμένα σε 3 ξεχωριστές ηλικιακές ομάδες. Στο τέλος, όλα τα παιδιά παρέλαβαν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 144 guests και κανένα μέλος