γράφει η Καράμπαλη Χρυσάνθη

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

Νίκη για τις γυναίκες αν και τυπικά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, η Θέτιδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια και μαζί με αυτόν τον τίτλο θα κατακτήσει και μια θέση αναμέσα στις ομάδες της Α'2.

Θύμα τους αυτή τη φορά ήταν η Νίκη Αμαρουσίου και τελικό σκορ 3-0 στο γήπεδο των βορείων προαστίων.

Μία πολύ καλή εμφάνιση και των 2 ομάδων, αλλά δυστυχώς η Νίκη υπέκυψε για άλλη μια φορά στην ανωτερότητα της Θέτιδας. Επόμενος αγώνας είναι τη Δευτέρα 28/3 και ώρα 21:00 με αντίπαλο το Χαλάνδρι.

 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 

'Ηττα για τις κορασίδες από τη Μαγκουφάνα με σκορ 3-0. Οι κορασίδες δεν έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα ήταν να ηττηθούν. Τελευταίος αγώνας είναι το Σάββατο 26/3  και ώρα 18:30 στο γήπεδο της Βούλας με αντίπαλο το Κορωπί, όπου στόχος για άλλη μια φορά είναι η νίκη.

 

 

ΠΑΙΔΕΣ

Τέλος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παίδων για τη φετινή χρονιά και ο τελευταίος τους αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Βούλας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Πολύ καλή η εμφάνιση των παίδων και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 3-0 υπέρ της Θέτιδας. Η χαρά ήταν εμφανής σε παίκτες και προπονητή. Οι προπονήσεις και η προσπάθεια συνεχίζουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 

Νίκη για τις πανκορασίδες με σκορ 3-0 απέναντι στην ομάδα της Κερατέας. Μια σχετικά καλή εμφάνιση για τη Θέτιδα, η οποια θα συνεχίσει την προσπάθεια σε κάθε αγώνα να γίνεται όλο και καλύτερη. Ακολουθεί αγώνας την Κυριακή 27/3 και ώρα 17:00 με αντίπαλο τον Κτησιφώντα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 150 guests και κανένα μέλος