Σε καλό δρόμο για την πρόκριση οι Κορασίδες

 

Σε καλό δρόμο βρίσκονται τα κορίτσια του βόλεϊ του αθλητικού Συλλόγου ΘΕΤΙΣ, που απ’ ότι φαίνεται θα είναι οι επόμενες αθλήτριες της γυναικείας ομάδας. Το παιχνίδι του Σαββάτου 28/11 διεξήχθη στο γήπεδο της Βούλας και ομολογουμένως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεδομένης της ηλικιακής διαφοράς που χώριζε τις αθλήτριες της Βουλιώτικης ομάδας ΘΕΤΙΣ με εκείνες της Βάρης. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς το σκορ εναλλασσόταν στους 2 με 3 πόντους και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν για τη νίκη.

Τελικά η έκβαση του αγώνα ήταν αρνητική για την ομάδα ΘΕΤΙΣ αφού το σκορ έληξε 3-1 υπέρ της Βάρης. (τα σετ: 22-25, 21-25, 25-17, 20-25).

Την ομάδα κορασίδων της ΘΕΤΙΣ αποτελούν οι Χρυσάνθη Καράμπαλη (αρχηγός), Αλεξάνδρα Ψωμά, Χριστίνα Δενδρινού, Λυδία Κιμούλη, Δανάη Φωτίου, Μαριεύη Ζούρου, Φαίδρα Οικονόμου, Κατερίνα Λαμπαδάκη, Μαίρη Αμπαζή, Ιωάννα Χούμη, Βικτωρία Μπαλντούκα και Πέννυ Μωραΐτη.

Η ομάδα των κορασίδων θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, στα δύο παιχνίδια με το Λαγονήσι και το Κορωπί.

 

Πρόκριση για τους Παίδες

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος Παίδων για την ομάδα του συλλόγου ΘΕΤΙΣ η οποία με την νίκη που πέτυχε την Κυριακή 29/11 επί της ομάδας του Κολεγίου Αθηνών με 3-0 σετ, κατέλαβε την 4η προνομιούχο θέση που οδήγησε στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα παρά την δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε με ασθένειες και τραυματισμούς, κατάφερε να πετύχει μια σχετικά εύκολη νίκη πράγμα που φαίνεται και από το σκορ.

Την ομάδα παίδων αποτελούν: Γιάννης Χρυσοχόος (αρχηγός), Γιώργος Πασπαράκης, Άλεξ Χάσα, Εμμανουήλ Χατζηεμμανουήλ, Ερρίκος Κηλάδης, Άγγελος Κωνσταντιλιέρης, Χάρης Μουλάρτε, Δημήτρης Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Κουτσούκος και Ρίγκελς Ντουκάτι.

 

Ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα

 

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες για την ομάδα των γυναικών, ήρθε η ώρα της ήττας από το Γαλάτσι, με 2-3. Το σκορ από μόνο του (σετ: 21-25, 25-19, 22-25, 27-25, 11-15) μαρτυράει ότι έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Η ΘΕΤΙΣ αγωνίστηκε με 2 αθλήτριες ασθενείς και τραυματίες και κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ τραυματίστηκε και η Τσιάρα η οποία αντικαταστάθηκε από την Ψωμά, την μικρότερη αθλήτρια που αγωνίστηκε ποτέ σε γυναικεία ομάδα (γεννημένη 9-1997).

Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες: Αλεξάνδρα Σκόδρου (αρχηγός), Βούλα Ηλιακοπούλου, Ελευθερία Ψαρρού, Έφη Τσιάρα, Δώρα Γκολφινοπούλου, Ελένη Μέρα, Μαρία Κερασιώτη, Ηρώ Βλαχάκη, Ταμάρα Ζεΐν, Όλγα Κανταρέλλη, Χρυσάνθη Καράμπαλη, Αλεξάνδρα Ψωμά και Κατερίνα Γκιοβάσο.

Μετά το αποτέλεσμα του αγώνα η γυναίκες του Συλλόγου ΘΕΤΙΣ, βρίσκονται στην 6η θέση της κατηγορίας τους και αναμένεται ότι με την αποκατάσταση ασθενών και τραυματιών θα υπάρχει πολύ καλύτερη συνέχεια. Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την ΝΙΚΗ Αμαρουσίου στο Μαρούσι και οι αθλήτριες ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Χρυσάνθη Καράμπαλη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 244 guests και κανένα μέλος