Προ των πυλών του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο βρίσκεται για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ιππασίας, με επίσημο Εθνικό χορηγό την Εθνική Τράπεζα, το οποίο περιλαμβάνει δύο αγώνες. Η αρχή θα γίνει από 25 έως και 27 Σεπτεμβρίου με το διεθνή αγώνα ενηλίκων και εφήβων...

Για δέκατη έκτη χρονιά το Παγκόσμιο Κύπελλο


Προ των πυλών του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο βρίσκεται για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ιππασίας, με επίσημο Εθνικό χορηγό την Εθνική Τράπεζα, το οποίο περιλαμβάνει δύο αγώνες. Η αρχή θα γίνει από 25 έως και 27 Σεπτεμβρίου με το διεθνή αγώνα ενηλίκων και εφήβων, Athens CSI2* & CSIJ-A, και την αμέσως επόμενη εβδομάδα, πριν τις Βουλευτικές εκλογές, από 30 Σεπτεμβρίου έως και 3 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων.

Πολλές είναι οι χώρες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ανάμεσά τους η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Τουρκία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, ενώ πολλές αναμένονται να είναι και οι Ελληνικές συμμετοχές. Παράλληλα με το διεθνή αγώνα ενηλίκων του πρώτου τριημέρου, θα πραγματοποιηθεί ο διεθνής αγώνας εφήβων, που είναι προκριματικός για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει του χρόνου.

Και έκθεση σκύλων

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και τις δύο εβδομάδες, ενώ ο κόσμος που θα έρθει στο Μαρκόπουλο να παρακολουθήσει τους αγώνες το πρώτο Σαββατοκύριακο, 26 & 27 Σεπτεμβρίου, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και μία διεθνή έκθεση σκύλων, που διοργανώνει ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος. 

Οι αγώνες θα αρχίζουν καθημερινά στις 09.30 και θα ολοκληρώνονται μετά τις 18.00.

Περισσότερες πληροφορίες στο

www.equestrian.org.gr και στα τηλ. 22990 49350-1.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 185 guests και κανένα μέλος