arhs-voylas-pampedes.jpgΜετά από συναρπαστικό αγώνα με τη ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ανακηρύχτηκε πρωταθλητής Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. στην κατηγορία των παμπαίδων με σκορ 2-1 στη παράταση...

Ο Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ  πρωταθλητής Παμπαίδων

Ανατολικής Αττικής 2008-2009


Μετά από συναρπαστικό αγώνα με τη ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ανακηρύχτηκε πρωταθλητής Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. στην κατηγορία των παμπαίδων με σκορ 2-1 στη παράταση.

Η ομάδα της Ραφήνας προηγήθηκε στο σκορ στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου αλλά οι παίκτες του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ισοφάρισαν προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στην παράταση υπερέβαλαν εαυτούς και κατέκτησαν τη νίκη που τους έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

arhs-voylas-pampedes.jpgΗ σύνθεση της ομάδας του Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ είναι η εξής:

Νομικός Θ., Πετρίδης Δ., Καραμπετιάδης Θ., Φώσκολος Χ., Αντωνίου Γ.,     Ριζόπουλος Ν., Δρακόπουλος Γ., Ταγκούλης Γ., Κολτσίδας Π., Καραβουσάνος Π., Τυροπόλης Π., Τσακίρης Α., Γεράκης Θ., Αδαμάκος Θ., Κουλελής Μ., Ασημακόπουλος Μ., Τερβισίδης Β., Σαμαράς Π., Φιλίππου Γ.  Προπονητής: Γ.Λιαγκάκης.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 guests και κανένα μέλος