με τη συμμετοχή των μαθητών από τα ειδικά σχολεία Κωφών – Βαρήκοων

Το 1ο τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών - Βαρηκόων 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στις δημοτικές εγκαταστάσεις του Δήμου ΒΒΒ με τη συνεργασία του Αθλητικού Σωματείου, Άρης 2006, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και την υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του Οργανισμού τουΟ.Α.Π.Π.Α.

Το τουρνουά διεξήχθη στα πλαίσια προγράμματος εκμάθησης επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τη συμμετοχή των μαθητών από τα ειδικά σχολεία Κωφών – Βαρήκοων Αργυρούπολης, του Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου Κωφών - Βαρήκοων Αγίας Παρασκευής, καθώς και αθλητών με ελεύθερη συμμετοχή.

Μετά το πέρας των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές κυπέλλων, μεταλλίων και διπλωμάτων, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών έδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για τη στήριξη του σε όλη αυτή την προσπάθεια, στον Σταύρο Πλακαντωνάκη, Πρόεδρο του Α.Ο. Άρης 2006 για την συνεργασία και τη βοήθεια που παρέχει στην Ομοσπονδία υποστηρίζοντας τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων Κωφών -Βαρήκοων όπως επίσης και στον προπονητή των μαθητών και υπεύθυνο όλης της διοργάνωσης Άγγελο Μακρή.

Αποτελέσματα

Κατηγορία ανδρών

1ος Μπότσαρης Πέτρος

2ος Ράμπιας Δημήτρης

3ος Πισσαρίδης Χρήστος και Τάτσης Κων/νος

Κατηγορία μαθητών

1ος Παπαδόπουλος Αναστάσιος - Παναγιώτης

2ος Τσούτης Ορέστης

3ος Ατίγια Μαρίνο & Μπέκος Ιωάννης

Κατηγορία μαθητριών

1η Τσακίρη Μαρίνα

2η Μπούζο Τζώρτζια

3η Ντοκολλάρι Έντζι.

Κατηγορία μαθητών Δημοτικού

1ος Αριστόπουλος Φώτης

2ος Σταμούλης Φίλιππος

3ος Κυριμόπουλος Θοδωρής

H απονομή των μεταλλείων έγινε από τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Μηνά Ελευθέριο και από τη Διεθύντρια του Ειδικού Σχολείου Αργυρούπολης Πέλη Τσαγκαρίδου.

Μετά τις απονομές, ακολούθησε ανταλλαγή ευχών με συνοδεία παραδοσιακών εδεσμάτων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 260 guests και κανένα μέλος