Στόχος του συλλόγου είναι να αποτελέσει ο ΑΣΑΔ Χάντμπολ την κύρια δύναμη ανάπτυξης του νέου Ολυμπιακού αθλήματος

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά η ανδρική ομάδα του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου DELOUSIL που αναδείχθηκε Tριταθλήτρια Ελλάδος, στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball που ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο 4-5 Αυγούστου στην Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα των ανδρών του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου DELOUSIL μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της παρουσίας στα τουρνουά των Χανίων, της Αλεξανδρούπολης, της Πρέβεζας και του Μαραθώνα εκπλήρωσε επάξια το βασικό στόχο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς που ήταν η είσοδος της ομάδας στο Final 4. Ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους του εντυπωσιακού αθλήματος της άμμου, η ανδρική ομάδα έχασε στον ημιτελικό, μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι, από τους φετινούς πρωταθλητές Ελλάδος, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 1-2 (18-16, 21-24, 6-7) και αγωνίστηκε στο μικρό τελικό απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα του ΑΣΟΔ Ασπροπύργου την οποία κέρδισε στο μικρό τελικό, στη διαδικασία των πέναλτι 2-1 (12-27, 18-16, 5-2). Για την ιστορία το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Απόλλων Σταυρούπολης.

ΑΣΑΔ DELOUSIL άνδρες (σύνθεση): Γιαννόπουλος Δ., Κεδέρης Χ., Παπαδόπουλος Σ., Μπάγιας Δ. , Μπούτος Π., Τσάκουλης Ε, Χαραλαμπάκης Α., Χερουβείμ Σ., Χάλαρης Α.

Η εντυπωσιακή παρουσία του ΑΣΑΔ DELOUSIL στο φετινό 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball σηματοδοτείται από την ταυτόχρονη διπλή παρουσία και της γυναικείας ομάδας στο Final Four της Αλεξανδρούπολης η οποία κατέλαβε την 4η θέση.

Η ομάδα των γυναικών, με πολλές κορασίδες στην σύνθεσή της, έχασε στον ημιτελικό από την ομάδα του ΑΣΟΔ Ασπροπύργου 2-0 (18-7, 15-4) και στον μικρό τελικό από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΟΑ Καστοριάς με σκορ 0-2 (8-24, 5-18). Πρωταθλήτρια γυναικών αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΣ Σπάρτακος Goalbet η οποία έκανε το νταμπλ για τη φετινή σεζον 2017-2018. Επισημαίνεται ότι η ομάδα του Σπάρτακου Goalbet αποτελείται 100% από αθλήτριες που στελεχώνουν την Εθνική Ελλάδος Beach Handball, η οποία πριν 10 μέρες αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Καζάν της Ρωσίας.

ΑΣΑΔ DELOUSIL γυναίκες (σύνθεση): Αλούρδα Ε., Βάσιλα Χ., Τριανταφύλλου Ν. Χουρσουτιάν Μ., Ψαρρη Α. Μαύρου Ε, Γκιουρέ Κ., Λουκάτου Ι.

Στόχος των διοικούντων του συλλόγου είναι να αποτελέσει ο ΑΣΑΔ Χάντμπολ στο εγγύς μέλλον την κύρια δύναμη ανάπτυξης του νέου Ολυμπιακού αθλήματος της άμμου στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα με κύριο στόχο τη στελέχωση των εθνικών ομάδων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Ευχής έργον για την ανάπτυξη του Beach Handball στην περιοχή αποτελεί η εκφρασμένη πρόθεση του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη για την κατασκευή γηπέδου Beach Handball στο Διόνυσο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 327 guests και κανένα μέλος