28 & 29 Απριλίου στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Περισσότεροι από 150 αθλητές από όλο τον κόσμο, επαγγελματίες elite αλλά και ερασιτέχνες χομπίστες, Beginners Age Groupers και επίδοξοι διεκδικητές της πρόκρισης στους τελικούς της Χαβάης, αρχίζουν να προσέρχονται στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχουν στο XTERRA Greece OffRoad Triathlon World Championship. Που θα εξελιχθεί στη Βουλιαγμένη του Δήμου 3Β. Πρόκειται να ενωθούν με περισσότερους από 240 Έλληνες αθλητές και όλοι μαζί να δώσουν ένα χρώμα στην πλαζ της Βουλιαγμένης που θα αποτελέσει το επίκεντρο της διοργάνωσης 28 και 29 Απριλίου.

Το τερέν είναι ένα από τα καλύτερα του κόσμου και απολύτως προσβάσιμο στον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τον ιδιαίτερο αυτό αγώνα της Κυριακής 29 Απριλίου.

Παράλληλα, πλήθος ψυχαγωγικών και αθλητικών δραστηριοτήτων είναι στη διάθεση των μικρών και μεγάλων φίλων της διοργάνωσης και του αθλητισμού το Σάββατο 28 Απριλίου, αφού το πλήρες πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ειδικότερα τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.), θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους με δωρεάν συμμετοχή:

10:00   Kids Cross Aquathlon (κολύμπι-τρέξιμο στην παραλία για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου αλλά και όλων των ηλικιών)

11:30   Παιδικό σκάκι σε παράλληλα γήπεδα (5-8 παιδιά αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα τον Αναστάσιο Τσούμπα, Ολυμπιονίκη σκακιού)

12:00   Yoga experience για μικρούς και μεγάλους

12:30   SUP Experience

14:00   Aqua Aerobic (αεροβική γυμναστική στη θάλασσα)

17:00   Ποδηλατική βραδυπορία παιδιών (ισορροπία και αυτοσυγκέντρωση πάνω σε ξύλινο ποδήλατο Cocomat)

17:00   WaterTriathlon (τρίαθλο θαλάσσης: κολύμπι με εμπόδιο – SUP–τρέξιμο στην άμμο σε 3άδες με ανταγωνισμό το χρόνο)

“Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας σώματος και πνεύματος του XTERRA Greece, σε μια γιορτή που σχεδιάσαμε για εκείνους με ιδιαίτερη όρεξη και πάθος. Σας περιμένουμε όλους στην πόλη μας, να μοιραστούμε μοναδικές εμπειρίες και κυρίως να εμπνεύσουμε τα μικρά σε δρόμους όμορφους και ευγενικούς”, δήλωσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ο Race Director της XTERRA στην Ελλάδα Κωνσταντίνος Μητρόπαπας δήλωσε: “Φέτος κάνουμε μια τομή. Ανοίξαμε το XTERRA σε όλες τις ηλικίες! Πέρα από τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής που είναι μια ξεχωριστή για τα Ελληνικά δεδομένα διεθνής αθλητική διοργάνωση, κοιτάζουμε το μέλλον και την υπέρτατη εμπειρία. Το Σάββατο 28 Απριλίου πανδαισία εκδηλώσεων θα σπείρουν χαμόγελα και ευγενή ανταγωνισμό σε μικρούς και μεγάλους. Επιθυμία μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες όλων όσοι θα μας εμπιστευτούν και θα έρθουν κοντά σε αυτή τη διοργάνωση.”

Website: www.xterragreece.com

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 411 guests και κανένα μέλος