Eπετειακή εκδήλωση

 

Ακριβώς 20 χρόνια πριν, η θρυλική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης (1997) κάνοντας τη Βουλιαγμένη γνωστή σ’ όλο τον κόσμο. Αυτή η ομάδα βρέθηκε σχεδόν στο σύνολό της, στη γνωστή πισίνα, στις 24 Μαρτίου για να γιορτάσουν, να θυμηθούν, να συγκινηθούν... στην επετειακή εκδήλωση που οργάνωσε ο ΝΟΒ, έχοντας κοντά του τους: Γιώργο Μαυρωτά (αρχηγός), Γιώργο Ρέππα, Γιώργο Αφρουδάκη, Δημήτρη Μάζη, Τόνυ Κουτσογιάννη, Νίκο Καφετζόπουλο, Βασίλη Λαμπάτο, Σπύρο Μπουλουγουρά, Γιώργο Ψύχο, Τεό Λοράντο, Ζάχο Αφρουδάκη, Διονύση Σταθόπουλο, Δημήτρη Τσίκλο, Πέταρ Τρμπόγεβιτς και τον έφορο της ομάδα Πόλυ Αφρουδάκη.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γιαννουρής, ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μαυρωτάς και οι αθλητές Διονύσης Σταθόπουλος και Τζώρτζης Μουριάδης.

Πριν την βράβευση οι τότε “Μπέμπηδες” (η ομάδα του 1997) έδωσε φιλικό αγώνα με τους σημερινούς ...μπέμπηδες, την ομάδα του 2017 η οποία αγωνίστηκε μικτή με παίκτες μικρότερων ηλικιών και το σκορ 7-6 υπέρ της ομάδας του 1997! Όπως ακριβώς τότε, όταν επικράτησε της “Ρόμα” μέσα στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Στην εκδήλωση χαιρέτισε η πρόεδρος του ΝΟΒ Στέλλα Τίγκα, ενώ παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο,   η αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ Μαρία Μπραϊμνιώτη, εκπρόισωπος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο Δημήτρης Γιακουμάτος και άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 166 guests και κανένα μέλος