ΠρωτιέςαπόΤσαρσιταλίδη, Καρύτσα, Δέση και Καλογιάννη

Μα απόλυτη επιτυχία και ελάχιστες απουσίες ολοκληρώθηκε το 11ο Ατομικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αττικής. Στους αγώνες που διεξήχθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου 3Β, συμμετείχαν συνολικά 73 αθλητές και αθλήτριες από τους 78 που είχαν δηλώσει συμμετοχή. Στην κατηγορία 40-40 ο Χρήστος Τσαρσιταλίδης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε εύκολα την 1η θέση, επικρατώντας στον τελικό με 3-1 του εξαιρετικού Γιάννη Τερψίδη. στην 3η θέση βρέθηκαν οι Άρης Κατσαβριάς και Ρένος Μωραϊτης, που αμφότεροι πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση.

Ο Γιώργος Καρύτσας μετά την αποχώρηση του Κώστα Χολή, ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο. Επικράτησε εύκολα όλων των αντιπάλων του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στη 2η θέση ο Γιάννης Διγενάκης και στην 3η οι Γιώργος Κοπελιάς και Κώστας Βουτσινάς.

Στη "μεγάλη" κατηγορία των 60+ είχαν μια επανάληψη των περσινών αγώνων, με την ίδια κατάταξη... 1ος Αλέξανδρος Δέσης, 2ος Άγγελος Μακρής και 3οι Κώστας Σιψάς και Σταύρος Πλακαντωνάκης.

Στην κατηγορία γυναικών (με 6 συμμετοχές), η Μαρία Καλογιάννη είχε ένα ευχάριστο απόγευμα και τερμάτισε 1η στους αγώνες που έγιναν με σύστημα μία προς όλες. Στη 2η θέση βρέθηκε η Λίλιαν Λουκά και στην 3η η Ρένα Φυλακούρη.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 587 επισκέπτες και κανένα μέλος