Μπροστά σε 800 παθιασμένους φιλάθλους, που δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν την ομάδα τους ούτε λεπτό, τα κορίτσια  του Μαρκοπούλου έκαναν το χρέος τους και πήραν μια μεγαλειώδη πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Challenge Cup...

Το Μαρκόπουλο στους 8  του Challenge Cup


Μπροστά σε 800 παθιασμένους φιλάθλους, που δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν την ομάδα τους ούτε λεπτό, τα κορίτσια  του Μαρκοπούλου έκαναν το χρέος τους και πήραν μια μεγαλειώδη πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Challenge Cup.

Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα με το σετ να χάνετε 25-15 μέσα στην καυτή έδρα από τους εκκωφαντικούς ήχους, από τα τύμπανα και τις κόρνες, οι αθλήτριες του Μαρκοπούλου, βρήκαν το σθένος και με μια μεγαλειώδη εμφάνιση πήραν αυτό που ήθελαν (25-15)  παίζοντας εξαιρετικό βόλλεϋ.

Στην συνέχεια ο προπονητής τους Γιώργος Λυκούδης, ξεκούρασε όλες τις βασικές αθλήτριές του και έδωσε την ευκαιρία στις “μικρές” να ζήσουν την Ευρωπαϊκή εμπειρία.

Τα σέτ 25-15, 15-25, 25-15, 23-25

Α.Ο.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΖΟΥΚΟΒΑ 14 (ΕΠΙΤ. 73%), ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ 12 (ΥΠΟΔ. 77% 7 ΑΜΥΝΕΣ) , ΚΟΣΜΑ ΣΟΦΙΑ 2 (80% ΥΠΟΔΟΧΗ 4 ΑΜΥΝΕΣ), ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΝΙΚΗ 6 (68% ΕΠΙΤ.), ΤΡΟΜΠΙΤΑΣ Λ.1, ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΟΦΙΑ 3, ΚΑΒΑΘΑ ΑΝΝΑ, ΤΣΙΜΑ ΖΕΝΙΑ 7 , ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ 1, ΚΟΣΤΙΤΣ ΓΙΕΛΕΝΑ 11 (ΕΠΙΤ. 66%), ΚΟΝΟΜΙ ΑΡΕΤΑ (71%, 8 ΑΜΥΝΕΣ)


Ο Πρόεδρος του Α.ΟΜ. Γιάννης Στουραϊτης δήλωσε:

"Σήμερα στο Μπούργκος ζήσαμε την μεγαλύτερη διάκριση του Μαρκόπουλου στην Ευρώπη με την πρόκριση στις οκτώ 8 καλύτερες ομάδες του CHALENGE CUP. Υπάρχουν κάποια πράγματα στην ζωή που δεν αποτιμώνται και δεν περιγράφονται. Αυτή την διάκριση την κρατάμε μέχρι την επόμενη. Το είπα την προηγούμενη φορά το λέω και τώρα. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν φοβόμαστε κανέναν…"

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 275 guests και κανένα μέλος