Οι αθλητές συναγωνίστηκαν αντίστοιχες ομάδες της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής 

Ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ συνεχίζοντας την πλούσια αθλητική και κοινωνική του δράση, έδωσε το παρών την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στην πλατεία Κοτζιά στο τουρνουά Street Handball που διοργάνωσαν η Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού, η ΚΕΔΕ και η ΟΧΕ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Be Active».

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ συναγωνίστηκαν αντίστοιχες ομάδες της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) και βρέθηκαν ανάμεσα στα μεγάλα αστέρια του ελληνικού χάντμπολ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες τρόφιμα και φάρμακα, ενώ την κοινωνική διάσταση της εκδήλωσης σηματοδότησε η παρουσία του Κώστα Πολυχρονόπουλου και της «Κοινωνικής Κουζίνας ο Άλλος Άνθρωπος» που μαγείρεψε για όλους τους παρευρισκομένους.

Ιδιαίτερη στιγμή και ξεχωριστή τιμή για τον σύλλογο, η συμμετοχή του Κώστα Πολυχρονόπουλου σε αγώνα χάντμπολ μεταξύ παλαιμάχων αθλητών χάντμπολ, του Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού και Ολυμπιονικών με τη φανέλα του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 371 επισκέπτες και κανένα μέλος